2022. december 07., szerda

Luiz Adriano lesz Bacca társa a Lazio ellen?

-

A Carlos Bacca-Luiz Adriano kettős fog kezdeni a Lazio ellen a hétvégén – állítja a Sky.

A Milan az előző két mérkőzésén mindössze 1 pontot szerzett, miután a Sassuolo 2-0-ra legyőzte a rossonerit és gól nélküli 0-0-s döntetlen született a Chievo ellen. A piros-feketék továbbra is a 6. pozícióban vannak a tabellán, azonban már 6 pont az előnye az Internek és a Fiorentinának.

A Sky jelentései szerint Mihajlovic változtatni fog a támadósoron a Lazio ellen. A legutóbbi mérkőzésen Jeremy Menez volt Carlos Bacca társa, azonban úgy tűnik, hogy ezúttal Luiz Adriano fog lehetőséget kapni a bizonyításra. A brazil csatár a szezon elején alapembernek számított a kezdőcsapatban, azonban az elmúlt hónapokban háttérbe szorult.

Luiz Adriano a januári átigazolási időszakban közel állt a távozáshoz, de végül meghiúsult a kínai üzlet. A 28 éves csatár az utóbbi hetekben sérülés miatt harcképtelen volt, azonban ez már a múlté. Luiz Adriano felépült és jó erőnléti állapotban van, ami lehetővé teszi, hogy a kezdőcsapatban kapjon helyet.

Ha a statisztikákat nézzük, akkor Bacca és Adriano ebben a szezonban összesen 20 gólt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet itt varjálni a támadókat akárhogyan, ameddig egy teljesen fogalmatlan középpálya van mögöttük a lényeg nem fog változni. Látva a tegnapi Juve meccset sajnos fényévekre vagyunk attól a szinttől mind egyéni, mind csapatszinten. Ez utóbbin lehetne talán változtatni, de az bitos, hogy nem a meccsenkénti csatárcsere fogja ezt megoldani.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS