A Primavera csapatban kiválóan teljesítő Gian Filippo Felicioli a MilanNews újságíróinak adott interjút. A 18 esztendős játékost tartják a legesélyesebbnek arra, hogy felkerüljön az első csapathoz. A fiatal játékost a felnőtt és a Primavera csapat közötti különbségekről, a jövőjéről és az edzőkről kérdezték.

“Az első csapatnál természetesen mindig tanulunk valamit, főleg technikai dolgokat. Viszont a legtöbbet a felnőtt keret tagjaitól tanulunk. Nagyon segítőkészek velünk. Mindannyiunknak sokat kell dolgozni, hogy a felnőtt csapat tagjai lehessünk. Az elsődleges célom az, hogy egy nap én is a felnőtt csapatban léphessek pályára.”

“Öt éve vagyok a klubnál, itt nőttem fel labdarúgóként és emberként is, ami szerintem a legfontosabb. Az a célunk, hogy megnyerjük a Scudettót, azt hiszem ez minden csapattársam vágya jelenleg. Jó lenne elhagyni az ifjúsági szektort egy kupával.”

“Brocchi mindig 100%-ra törekszik velünk kapcsolatban. Ezt mindenkitől elvárja, hiszen ezzel kelthetjük csak fel Mihajlovic érdeklődését. Most a szezon hátralévő mérkőzéseire kell koncentrálnunk hiszen csak 4 pont a hátrányunk. Aztán majd a vezetőség fogja eldönteni, hogy kit visz fel a felnőtt csapathoz és kit nem.” – fejezte be Felicioli.

A Milan Primavera csapata 20 forduló után 40 ponttal a 2.helyen áll a városi rivális Inter Primavera csapata mögött. A fiatal játékos 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt ahol, már hátvéd létére 7 gólpassznál jár. Felicioli egyébként már bemutatkozhatott tétmérkőzésen a felnőttek között, hiszen az előző szezonban csereként lépett pályára a Napoli elleni bajnokin.

3 hozzászólás a bejegyzéshez