2022. november 30., szerda

Rodrigo Ely lábadozik, két hét múlva edzésbe áll

-

Jelenleg sérüléséből lábadozó brazil születésű középső védő a MilanChannelnek nyilatkozott. Ely elmondta, hogy a felépülése jó ütemben halad és 10-15 napon belül megkezdheti az edzéseket.

“Lassan rendben leszek, ha minden ugyanígy halad. Azt hiszem 10-15 napon belül megkezdhetem az edzéseket. Ha egy csapatban valaki megsérül attól még ugyanúgy a csapat tagja. Én is beszélgetek a társakkal és próbálom őket megnevettetni az edzőteremben nap, mint nap. A csapat most nagyon jól teljesít és ettől én is boldog vagyok. Én is ki akarom venni a részem a jó szereplésből amint felépülök és segíteni szeretnék a céljaink eléréseiben.”

“Ez a sikeres időszak a sok és kemény munkának köszönhető és annak, hogy kiváló személyzettel dolgozhatunk együtt. Sok éven át szeretnék még segíteni a Milannak.” – mondta Rodrigo Ely.

A szezon elején még úgy tűnt, hogy a 22 éves védő alapember lesz a védelem tengelyében Alessio Romagnoli mellett, de aztán a rossz kezdés után kikerült a kezdőből. Még nem tisztázott, hogy Mihajlovic újra bizalmat szavaz-e majd a játékosnak a szezon hátralevő részében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS