2022. szeptember 25., vasárnap

Norvég középpályással erősítene a vezetőség

-

A Milan játékosmegfigyelői felfigyeltek a holland élvonalban szereplő AZ Alkmaar középpályására, Markus Henriksenre.

Henriksen az AZ Alkmaar csapatában játszik 2012 óta és ebben a szezonba nagyszerűen teljesít a középpályás, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 33 találkozón már 17 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, emellett pedig 7 gólpasszt is kiosztott. A 23 éves játékos már 6 éve tagja a norvég labdarúgó válogatottnak. Henriksen télen közel volt ahhoz, hogy a Napolihoz szerződjön, de a kékek sportigazgatója inkább Alberto Grassi mellett döntött.

Egyébként Angliából a Crystal Palace és az Everton is érdeklődik Henriksen iránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Örülök, hogy egyre többet szemezgetünk a holland bajnokságból. Bár Silvio egyértelműen nyilatkozott ami az olaszos Milant illeti (és nekem is tetszik az ötlet). Ennek ellenére azt gondolom nem baj ha van pár külföldi a csapatban ha azok igazán jók.

    A nagyobb olasz csapatokat figyelembe véve a Milan nagyon jól áll az olasz játékosokkal. Az Inter és a Roma pl a múltkor -ha jól emlékszem- egy olasz játékossal a kezdőjében állt fel. Az már durva!

    • Szerintem is jó ezt az elképzelést tovább vinni, Ha külföldi akkor legyen Menez, Bacca féle húzó ember. Ha ezt a vonalat nézzük akkor inkább egy Vasquez, Viviani duó érkezése lenne örömteli. Kérdés, hogy Poli kap-e még esélyt.
      Védelemben továbbra is hiszek a Brazil/Olasz Ely-ben. Középpályán Bertolacci, Montolivo, Bonaventura hozzák az Olasz vonalat. Ide várnám Vivianit aki nagyon jól mutatkozott be a Veronában és félelmetes rúgótechnikája van, mellette az ifjú középpályás tehetségünknek is kell teret adni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS