2022. november 29., kedd

A Milannak és a Liverpoolnak sem kell Balotelli

-

Angol lapértesülések szerint végre sikerült vevőt találnia a Liverpoolnak, amely eladná Mario Balotellit.

Balotelli 2015 nyara óta az AC Milant erősíti kölcsönben, bár az „erősíti” szó itt erős túlzás. A balhés csatár a bajnokságban összesen 327 percet töltött a pályán a 2015–2016-os idényben, ezalatt egy gólt szerzett. A szezon végén Balotelli visszatér Angliába, ám a beszámolók szerint Jürgen Klopp nem tart igényt a szolgálataira, így egy ideje már csapatot keresnek az olasznak. Angol beszámolók szerint most tettek egy nagy lépést az ügyében, a Daily Mirror állítja, egy kínai csapattal megegyezett a Pool vezetősége, és a nyáron elengedik Balotellit.

A transfermarkt.de 10 millió euróra becsüli a támadó piaci értékét, a kínaiak azonban a hírek szerint ennek akár a többszörösét is kifizethetik Balotelliért, akiért korábban 20 millió eurót adtak a „vörösök”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én sokáig azt mondtam, hogy kell nekünk baló, ahogyan visszatért még reménykedtem, volt lendület volt akarat, most mind a kettő elfogyott, nem jött jól neki a sérülés, nem jött jól neki, hogy Niang formába lendült, nem jött jól, hogy van egy hasonló képességű, bizonyított francia a csapatban. Baló nem bírja a versenyhelyzetet neki kell lennie a sztárnak, akkor meg azt nem bírja, hogy nagy rajta a nyomás. Képességei és fizikuma alapján az új Del Piero vagy akár merjünk nagyot álmodni Ronaldo lehetne, de fejben nincs meg.

  2. Megadtuk neki az esélyt????????????????????????? Amikor ment neki,megsérült,utána percekre tette be Mihály…Milyen esély?Ha annyit játszott volna,mint ez a nyomorult Niang…Jöhettek megint a percek/gólok rovattal.Akkor is:Balo focista,Niang labdákat rúgó…És most nem az észről beszélek.

    • Igazad lenne,ha… de nincs… egyike vagyok azoknak akik szeretik Balot..de sajnos beláttam én is,egész egyszerűen nem érdekli hogy marad v. megy…le*arja..majd lesz máshol új szerződése,legyen sok zsé..és legyen elég a tudás a csapatba kerülésre…ezt látod Te is…DE egy normális csapatban ez kevés…hajtani,küzdeni kell…lássuk be Balo sosem tudott !!! De most még formán kívül is van,nyilván mecs hiány is…de a jelenlegi brusztolós hajtós milanba nem fér be egy ilyen pali csak a tudása végett…. Niang tényleg bot lábú…de én is Adrianot tenném a helyére,balo még a kerettagságra sem érdemes !!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS