2022. december 07., szerda

Bacca és Romagnoli is a Bayern célkeresztjében

-

A német élvonalban szereplő Bayern München két játékost is figyel a Milanból, nevezetesen Carlos Baccát és Alessio Romagnolit.

Mindkét játékos tavaly nyáron csatlakozott a Milanhoz és a vezetőség összesen 55 millió eurót fizetett értük. Úgy tűnik, hogy nem hiába, ugyanis Bacca és Romagnoli is remek idényt fut és nagy szerepük van abban, hogy a csapat egyre jobban teljesít.

Carlo Ancelotti a nyártól a Bayern München vezetőedzője lesz és nagy csodálója Baccának. A Bild szerint amennyiben Robert Lewandowski elhagyja a klubot, akkor a kolumbiai csatárral pótolnák. Nem lesz egyszerű dolga a németeknek, ha szeretnék szerződtetni Baccát, ugyanis a játékos jól érzi magát Milánóban és mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Eközben a Sport című napilap arról számolt be, hogy Romagnoli iránt az FC Barcelona mellett a Bayern München és a Monaco is érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. na
    Hová jutottunk, miután egy AC Milannak attól kell félnie, hogy szétszedik mint egy szaros Udineset, vagy Ajaxot egy jobb év után. ez az év pedig nem is olyan hajde jó eddig. Szomorú ez.
    Bacca után nem sírnák, sok jó csatár van őt lehet pótolni, mivel délamerika és 30 körül van talán nem is járnánk rosszul az eladásába.
    Romangoli egy másik kérdés, ő lehet a jövő Nestaja érte nagyon nagy kár lenne.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS