2022. december 02., péntek

Áll a bál, Mihajlovic kifakadt Balotellire

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője dühös volt a Genoa elleni mérkőzés után.

A találkozó lefújását követően Mihajlovic több játékos meccs végi hozzáállásával is elégedetlen volt, aminek hangot is adott. A szerb edző leginkább Mario Balotellire volt dühös, aki figyelmen kívül hagyta az instrukciókat, amiket becserélése előtt kapott. Mihajlovic arra kérte a 25 éves csatárt, hogy tartsa meg a labdákat az ellenfél térfelén, ezzel is ölve a játékot. Balotelli nem tett eleget Mihajlovic kérésének és az ő labdavesztéséből indította a Genoa a góllal végződő támadását.

Mihajlovic a meccs utáni nyilatkozatában is hangot adott elégedetlenségének. “Aki nem hajlandó küzdeni és feláldozni magát a csapatárt, az nem fogja feltenni a lábát a pályára.” – mondta dühösen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

26 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Igaza… Bár tény és való félreérthető uasítás.. menj be labdát tartani…
  Ő megpróbálta 😀
  Legközelebb el kell mondani, hogy minél közelebb az ellenfél alapvonalához, és ha van kinek, akkor passzold is le! 😀

  Akkor most ki hibázott?!
  Komolyra fordítva.. tényleg nem szeretem ezeket a “tartsd meg a labdát” utasításokat… Inkább a “Menj be és b.ssz még 2-t ezeknek a kis senkiknek!” utasításokat szeretem! Hisz addig a félpályán nem mentek át..

 2. Aki nézte a meccset az láthatta mikor a meccs vegen Mihaly elindult valaki utan es nagyon mondta neki a magáét. Talan a segítője volt aki utána ment és szólt neki, hogy ne itt csináljon balhét a szurkolók előtt majd végül megfordult a szerb és abba hagyta a veszekedést.

  Nem vagyok biztos benne, hogy Balotellivel veszekedett de az biztos, hogy nem jelent jót összeveszni Misi bácsival, főleg ha ő az edző! 🙂

  Amugy meg a cikk utolsó bekezdése tiszteletre méltó szerintem, teljes mértékben igaza van.

  Forza Mihály!!! 😉

 3. Amikor Balotelli rugdosta a gólokat és jól játszott semmi gondom nem volt vele…
  De ha nem hajlandó azt csinálni amit az edző mond akkor takarodjon.És mindenki aki így viselkedik…
  Nem az ő dolga eldönteni,hogy ez jó vagy sem..Az az edző dolga!
  Sajnos ennek az embernek semmi alázata a labdarúgáshoz!
  Nem hiába nem kell sehova.Remélem megváltozik de szerintem az már késő lesz.
  De azt már ne itt tegye…

  • Montolivo a pályán sem volt már akkor, így ott Ő már semmit nem tehetett volna. Az meg hogy milyen az öltözőben csak ott derül ki, innen megítélni szerintem senki nem tudja. És ahogy írtad is, voltak neki tiszteletet parancsoló csk-jai a pályafutása során, mégsem volt sehol normális.

 4. Most nem értek egyet Mihajlovic-csal. Az odáig teljesen helyénvaló, hogy “Aki nem hajlandó…” . De miért kell belemenni ilyen személyeskedésbe? Már most el kell kezdeni hangolni a közvéleményt Balo ellen, hogy senki ne tegye szóvá miért mondunk le róla?
  Miért nem lehet ezt házon belül elintézni? Ha Balot kiemeljük, akkor kik voltak a “többiek”, és miért csak a “meccs végi hozzáállásról” esett szó, amikor volt olyan játékosunk, aki a 29.percben már másodszor intézte el a labdakezelési hibáját azzal, hogy legyintett (!) egy látványosat!
  Abszolút nem vagyok Balo-fan, nem ezért védem, csak nem szeretem, amikor a nagy igazságok csak bizonyos játékosokra vonatkoznak – pl. LA bármit csinálhatott volna akkor is elküldik.
  Inkább úgy fogalmazok, hogy igaza van Mihálynak, de nem így kell ezt intézni, és a kedvenceit se színes üvegen keresztül nézze!

  • Annyiban egyetértek, hogy ez az eset ugyanannyira volt Mihajlovic hibája is mint Balotelli-é. Egy ilyen mentalitású játékost NEM küldök fel pár percre, mert telibe fogja f*sni az egészet. Vagy adjon neki normális játékidőt, vagy felejtse el végleg (én az utóbbit tenném, igaz ahhoz kéne az is, hogy L. Adriano ne menjen el).

   • Én viszont nem értek veled egyet.Egy játékosnak az a dolga,hogy végrehajtsa az edző utasításait, ha 3 percet kap akkor annyi idő alatt,ha 90-et,akkor annyi idő alatt. Mi az,hogy ne cserélje be,mert úgyis telibef*ssa az egészet?Azért tart itt ez az egoista barom,és azért kap ennyi időt,mert azt hiszi,hogy ő a legnagyobb király.Ha több alázat lenne benne, valszeg több játékidőt kapna,most ennyi jut neki,ez is több,mint amit megérdemel a hozzáállása alapján.

    • Teljesen igazad van, én is így gondolom, csak éppen Balotelli agya (?) nem így működik. Ezt pedig tudnia kell az edzőjének kezelni vagy ki kell raknia a keretből, viszont olyan húzása nem szabadna hogy legyen, ami árt a csapatnak és a játékosnak is. De mint írtam is, ha marad L. Adriano, akkor egy felépült Menez mellett én végleg elfelejteném.

 5. én nem értem..
  a fociban jártas embere hogyan nem látják ezt,hogy ennek a kreténnek nincs sem akarata,sem erkölcsi,sem mentális képessége ahhoz,hogy profi sportoló legyen.
  kik dolgoznak a Milan-nál?
  ez a kérdés már a fiatalokkal foglalkozó,és az átigazolással foglalkozó emberekkel kapcsolatban is felmerült bennem..

 6. Misivel ismét elszaladt a ló, nem értem minek ez a műbalhé?ha ez a s…ggfej nem akarja játszatni balotellit,akkor mondja meg és ne kreáljon ostoba indokokat. Elvesztett egy labdát amiből gól lett sajnos megeesik.nagyobb hibákat is láthattunk már.mindenki hibázik,de csak balotellit veszik elő mert ő úgy is rossz fiú.akik pedig ugranak ezekre a hírekre és támadják csórit, gondoljanak vissza azokra az időkre mikor még szarabb volt a csapat és csak az ő lábában bízhatttunk.inkább misi kapjon a fejéhez és játszassa őt Niang helyett, mert klasszisokkal jobb.azt pedig nem tudom honnan veszitek hogy rombolja a csapategységet, egyikünk sincs ott az öltözőben.

 7. Srácok!
  Mindnyájan tudjuk,hogy Balo milyen.
  De azt is tudjuk Misi milyen…Balo is tudja milyen!Misi is tudja milyen Balo…De most akkor ezért ne rakja be 2-3 esetleg 10 percre?Mert azt ugye azért senki nem gondolja komolyan,hogy kezdetni kellene…Az edző a főnök és kész!!!!!Ő azért kapja a pénzét,hogy megmondja…a játékos meg azért,hogy azt megcsinálja!
  Aki nem hajlandó azt csinálni amit mond (és teljesen mindegy,hogy nem akarja,nincs kedve,nem tudja vagy csak egyszerűen hülye ) annak nincs helye egy profi klub keretében.
  Nehogy már valakit azért keljen pátyolgatnia egy edzőnek mert az egy idióta….
  Volt egy jó éve nálunk de azon kívül mindenhol megégett…el kell felejteni
  Sok sikert neki máshol…
  Mihály meg egyre szimpatikusabb…

  Forza Milan!

 8. Megvédeném az edzőt. Viszonylag közel voltam a kispadhoz és Banán be sem akart állni,pedig már korábban szólt neki.Nem tetszett neki a kevés játékperc,már Menez becserélésekor a nemtetszését nyilvánította ki.
  Minden Milan gól után érdemes lenni nézni a fejét,igazi csapatember….

 9. Ebből a cikkből nagyon jól lejön, mi is foglalkoztatja igazán a szurkolókat..
  Egy győztes meccs után 18 hozzászólás, egy agyatlan balhéja vagy műbalhéja kapcsán 23 hozzászólás..
  Hogy ez az egész történet megéri ezt a nagy felhajtást, nem tudom.. Szerintem csak fel van fújva az egész történet, hogy legyen miről beszélni..

  • Akkor hozzáteszek még egyet 🙂 Nem a felhajtás miatt, hanem mert én is ezen gondolkoztam, hogy igazából a győztes meccsek után is inkább egy-egy játékos teljesítménye és képessége a téma. (Magyarul tök mindegy, h mi van, Niang vagy Balo mindig előkerül.)
   Visszanéztem az utolsó perceket, hogy min kapta fel a vizet ennyire az edző. Ő azzal küldte pályára Balot, hogy “tartsa meg a labdákat az ellenfél térfelén, ezzel is ölve a játékot”.
   Nos Balo a 46’00-nál labdát szerzett az ellenfél térfelén, és ölte a játékot. Lepasszolhatta volna Hondának, de tartani akarta a labdát – szabadrúgást akart kiharcolni, mi mást..?
   De, hogy “az ő labdavesztéséből indította a Genoa a góllal végződő támadását” , ez már erősen elferdített állítás, hogy mást ne mondjak: NEM IGAZ! Ennek a támadásnak akkor szakadt vége, amikor Romagnoli lerántotta az ellenfelét. Sárgalap, könyvelés és 44mp a gól és Balo labdavesztése között (+egy szerencsétlen fejes).
   Szóval a részemről ezért van két hsz a témával kapcsolatban, mert nem tartom fair-nek Mihály megnyilvánulását és azt sem szeretem, amikor azért rúgunk bele valakibe, mert már a földön van.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS