2022. december 07., szerda

Gabriel visszatérhet a Milanhoz a következő szezonra

-

Elképzelhető, hogy a Milan három kapussal, nevezetesen Gianluigi Donnarummával, Gabriellel és Christian Abbiatival fog nekivágni a következő szezonnak.

A Milannál egyértelműen kulcsszerepet szánnak a közeljövőben a 17. születésnapját betöltő Donnarummának, aki tavaly október óta folyamatos játéklehetőséget kap és Olaszország egyik legnagyobb reménységének tartják. Amint a fiatal kapus nagykorú lesz, a vezetőség egy 5 évre szóló szerződést fog elé tenni, ami hosszú évekre a Milanhoz láncolná.

A Tuttosport mai számában arról ír, hogy Diego López valószínűleg a nyáron elhagyja a Milant. A spanyol kapus iránt már januárban is voltak érdeklődők, azonban elsősorban a magas fizetési igényei miatt végül nem jött létre a klubváltás. Továbbá Lopez nem találta túl vonzónak a Törökországból érkező megkereséseket.

Diego López már hónapok óta sérüléssel bajlódik és felépülését követően sem biztos a helye a csapatban – köszönhetően Donnarumma remek teljesítményének. Így tehát a 34 éves hálóőr két év után távozhat Milánóból, a klub pedig jelentős összeget spórolna meg a fizetésével. Lopez szezononként 2,5 milliót keres és a szerződése 2018 nyaráig érvényes. López esetleges távozásával Gabriel visszatérhet a csapathoz. A brazil portás jelenleg kölcsönben van a Napolinál, ahol viszont nagyon kevés játékperc fűződik a nevéhez.

Továbbá Christian Abbiati jövője is kérdéses, hiszen lejár a szerződése. Ennek ellenére nem kizárt, hogy marad még további egy évre vésztartaléknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem teljesen jó párs lenne, kivéve, hogy egyikük nem védene rendszeresen ami fiatal játékosoknál nem épp ideális! Én hasonlóan képzeltem az idei évet, de Donnarummát nem ismerve Gabrielt láttam elsőszámú kapusnak, mögötte Abbiati és egy fiatal (szuper)tehetség.
    Tavaly Gabriel mérlege lenyűgöző volt. Igaz Európa Ligában 3 meccset játszott idén és csak 1en kapott gólt, igaz akkor 2-t is. Szerintem nem véletlenül volt Utánpótlás, majd nagy válogatott is.

  2. Ha a Nápolyból el akar jönni,mert nem akar padozni,akkor majd akar egy tini (zseni) mögött. Ahol még az sincs legalább,hogy bl-ben is padozhatna.Persze. Venni kell valami fiatal suhancot,akinek nem derogál a Milan padja, Abbiati meg már tisztában van az élet rendjével. A Perines komment meg külön tetszett. Szambarumba előtt Olaszországban ő volt “az új Buffon”. Nem hiszem,hogy az ő tehetségével bárhova menne,ahol nem egyértelműen elsőszámúnak szánják.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS