2022. október 07., péntek

Nem lesz üzlet Mr. Bee-vel?

-

A Repubblica és a Corriere dello Sport szerint Bee Taechaubol nem tudta határidőre összeszedni a klub részvényeinek megvásárlásához szükséges összeget.

Berlusconi és Mr. Bee már tavaly augusztusban megegyezett a Milan 48 százalékának eladásáról, azonban az üzlet véglegesítése hónapról-hónapra csúszik. Állítólag a thaiföldi üzletembernek ezúttal sem sikerült határidőre teljesítenie a feltételt, azaz nem tudta összeszedni a 480 millió eurót. Eközben a Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a tárgyalások jelen pillanatban összeomlottak és nagy valószínűséggel az üzlet nem fog létrejönni.

Amennyiben Mr. Bee visszalép az üzlettől, akkor komoly kártérítést kell fizetnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Lehet Berlu feltérképezte ennek a húzott szeműnek az anyagi hátterét,illetve a kapcsolatait. Tudta jól hogy ez nagy falat bee-nek és belement az üzletbe a milliós nagyságrendű kártérítés reményében és úgy néz ki bejött neki! Talált pénz ennyi!
  Valami ilyesmi lehet ennek az egésznek a háta mögött!

 2. Az igaz, hogy egy Mr.Bee -féle hazárdőrre semmi szükség, csak így most megint ott tartunk, hogy nem tartunk sehol, egy év elment teljesen fölöslegesen, befektető meg továbbra sincs. Most majd megint azon izgulhatunk, hogy Berlu hajlandó-e pénzt szánni igazolásra,vagy megint jön a Galliani-féle kukázás.

 3. Visszakerestem, hogy kik és miket nyilatkoztak ezzel az üggyel kapcsolatban. Félelmetes, milyen hazudozások voltak mindkét részről.

  Taechaubol 2015 áprilisában: “Április 26-án vasárnap Milánóban leszek, hogy aláírjam a megállapodást a Milannal.”

  Taechaubol 2015 májusában: “Szeretném megköszönni Berlusconi úrnak ezt a lehetőséget. Még néhány részletet ki kell dolgoznunk, amihez időre van szükség.”

  2015. június elején a Fininvest tényként közölte, hogy Taechaubol megvásárolta a Milan 48 százalékát 450 millió euróért.

  Taechaubol a Mediasetnek 2015 augusztusában: “Már aláírtunk egy megállapodást, ami lehetővé teszi a befektetőink számára, hogy minél hamarabb megkezdjék a munkát a Milannál.

  Berlusconi Taechaubolról 2015 szeptemberében: “Mr. Bee szeptember 30-án fog visszatérni Milánóba és lesz egy találkozónk. Közel állunk ahhoz, hogy lezárjuk az üzletet.”

  Ezt követően már nyilatkozatok sem nagyon voltak, és a korábban hivatalosnak mondott bejelentés helyett fél évvel már csak azt lehetett olvasni, hogy Taechaubol mekkora részesedést szeretne a Milanból és mennyiért… Végül az egyik legutóbbi hír szerint a Milan képviselői utaztak Kínába, hogy tárgyaljanak, és 2015 végéig meg is hosszabbították volna a határidőt, hogy addig véglegesítsék az üzletet…

  Ebben a történetben szinte semmi sem stimmel, megy a hazudozás, a legnagyobb lapok a Gazzettától a Reppublicáig hülyeségeket írnak. Annyi a bizonyos, hogy ezzel az üggyel mindenki veszített. Taechaubol számára presztízsveszteség, Berlusconi számára teljes kudarc, hogy képtelen volt felmérni, hogy ennek a tetűnek a szándékai nem komolyak. A szurkolók meg ugyanott vannak, mint korábban. Reménykedtek, hogy jobb lesz, hogy – legalább részben – megszabadul a Milan Berlusconitól, aki önmaga paródiájává vált. Most mégis az a helyzet, hogy mindenki összeteheti a kezét, hogy ez az üzlet nem jött össze.

 4. Talán ez a kudarc kell Berlunak ahhoz, hogy belássa a dolgokat. Tavaly nyáron 90 milliót költött a csapatra, most kezd látszani az eredménye az utóbbi mérkőzéseken. Ha lesz még egy jó félszezonunk és sikerül egy jó helyet elcsípni, akkor szerintem ismét ki fog nyílni Berlu pénztárcája. 100-200 milliós befektetésre nincs szükségünk. Ha a vezetőség ésszel fog igazolni, akkor nem rossz csapat állhat össze jövőre. De ehhez elengedhetetlen, hogy pár alapember biztosan maradjon. (Donnarumma, Romagnoli, Bonaventura, Kucka, Bacca, Menez…)

  Erre picsahuszár Táucsebólra meg nincs szükségünk.

  Ha Berlu rászánja magát és ismét nagy csapatot csinál akkor csak elég elkezdenie, mert utána jönni fognak a pénzes befektetők.

 5. Egy Olasz gazdasági szaklap már tavaly megírta, hogy ennek a Bee-nek a cége soha sem volt olyan erős, hogy ekkora pénzösszeget tudjon áldozni !!
  Maximum az éves bevételeiből 1 millió eurót tud “félretenni” már amit az adóbevallásában közölt. Tehát akkor ezt a 480 millát négyszáznyolcvan évig kellene gyűjtenie.
  Valószínű bankoktól akart kölcsönt felvenni a projekthez, ami ahogy nézzük nem sikerült.
  És ha így van, akkor ez a krapek nem üzletember, hanem egy piszok nagy hazardírozó !
  Nem jött be ..de akkor ez iszonyat sok bánatpénzébe került.

 6. Minden esetre a keretnek jót tett ez az egész mert legalább Berlu költött 90 millát. Igaz hogy másképp is el lehetett volna költeni a pénzt na de a jelenlegi helyzetünkben nem a legkönnyebb jó játékost igazolni, még pénzért sem.
  A részleteket meg persze nem tudjuk mert azt nem engedik.

 7. Berlu bebizonyitotta,hogy Bee nélkül is képes költeni.Lásd Bacca vagy Romagnoli.Nincs itt anyagilag akkora baj,ha Berlu képes vólt csupán igéretekre megelölegezni közel 100millió eurót.Az is lehet ő gondolta meg magát megint.Ki tudja talán nincs is szükség befektetökre,))) A Fininvest és Berlu újra szárzsal)))) Tudom ez szép álom,de én jobban örülnék ha újra Berlu épitene fel egy új világverő Milant.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS