2022. szeptember 27., kedd

Még ezen a héten bejelenthetik Nocerino távozását

-

Antonio Nocerino nyáron került vissza kölcsönszerződése után a Milanhoz, ahol Mihajlovic bizalmat szavazott neki. Az olasz középpályás ezzel a lehetőséggel nem élt, így kikerült a keretből.

Nocerino iránt több olasz klub is érdeklődött a téli átigazolási időszak folyamán, de senkivel nem tudott megegyezni, így egy amerikai ajánlatra várt, hogy folytatni tudja karrierjét. Első körben a DC United csapata érdeklődött iránta, de pár nap múlva már egykori csapattársával Kakával készülhet. Az Orlando City SC ugyanis ajánlatot tett a 30 éves középpályásnak, ,aki a Tuttosport szerint el is fogadta az amerikai klub ajánlatát. Az olasz lap szerint már csak a hivatalos bejelentés hiányzik ahhoz, hogy még egy játékos távozzon szeretet csapatunkból.

Antonio Nocerino egyébként 2011 nyarán nagy meglepetésre a mercato hajrájában érkezett a Palermo csapatától 1 millió euróért és hamar a kezdőbe találta magát. Az első évében nagyszerűen teljesített, de aztán a játéka romlott, előbb Angliába a West Ham United csapatához került kölcsönbe majd a Torinohoz és végül a Parmahoz mielőtt visszatért volna nyáron.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS