2022. december 07., szerda

Befutott egy 16 milliós ajánlat Niangért, itt a válasz

-

A Milan elutasította a Leicester City ajánlatát M’Baye Niangért, aki marad a Milanban. Az angol együttes azonnal 10 millió eurót és a nyáron 5 millió eurót fizetett volna a francia játékosért, valamint további 1 milliót, ha bejutottak volna a Bajnokok Ligájába.

Korábban írtuk:

Az angol élvonalbeli Leicester City 16 millió eurós ajánlatot tett a Milan francia játékosáért, M’Baye Niangért.

A Sky beszámolói szerint megkezdődtek a tárgyalások a két csapat között. A Leicester 16 millió eurós hivatalos ajánlatán vélhetően elgondolkodik a vezetőség. A Milan pénteken fog választ adni az angoloknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

36 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Lazado vagyok, vallalom. Szerintem ha lassan is de fejlõdik. 2-3 év mulva elerheti a megfelelõ szintet es akar a duplajat is eri majd. Mindenesetre ha pl egy Bacca szintu jatekossal tudnank potolni akkor en sem viszakoznek.

  Aggodom a Penz miatt, hogy Berlusconi benyeli. 16 milla nem olyan sok manapság, athatjatok, hogy 10 milla alatt amig van fiatal jatekos. Ha már ennyit adnak akkor kerhetnenk tobbet is.

 2. 16 millio euro. Sràcok tegyūk szivűnkre a kezünket ez a sràc nem èr ennyit. Azonnal alàirnàm ràadàsul neki is jot tenne hiszen Leicester Bl indulàsa szinte boritèkolhato. Kisebb a stadionjuk de fanatikussabbak a szurkolok. Örūlnènek neki bàr szerintem ott Ranieri nem tudnà betenni a csapatba mert nagyon jò csatàrjaik vannak.mi csak nyernènk mert bàrki màs jobb mint ő jelenleg a Milanba. Èn meg èrtem hogy van olyan aki bìzìk abban,hogy 2-3 ève nagy spìler lesz. De nekūnk erre nincs idő.
  Forza Milan Forza Sinisa

 3. “Szerintem ha lassan is de fejlõdik.”
  Eltudnád mondani,hogy miben?A helyzeteket egy évben egyszer,ha gólra tudja váltani,a labdaeladásokban társai szintjén van,a beadásoknál és a cseleknél is!
  Balotelli,a megtestesült botrányhös,de a kislábujjában több van,mint ennek a szerencsétlennek.A rugotechnikát már megse emlitem!
  Bacca,L.Adriano,Balo és Menez mind jobb nála!
  Ha sikerülne eladni,pláne ennyiért,azonnal lépni kell!

  • Alázat.

   Ez az egy szó jut eszembe, ha össze kell a két srácot hasonlítani. Nem kérdés, hogy Balo a legjobb képességű csatár, de megkockáztatom hogy játékos az egész csapatban, sőt azt is ki merem jelenteni, hogy az egész Serie A-ban. Azt sem lehet mondani, hogy mondjuk játékintelligenciában sokkal Balo előtt lenne Niang, mert ez sem igaz (én agyi kapacitásban nem gondolkodok egy focistánál, az legyen az Ő baja ha sík hüle).

   Viszont amíg Niang hajt, küzd, robotol, szerel akár a saját kapuja előtt is (értsd, csapatjátékos és megvan benne a csapat és a játék iránti alázat), addig Balotelli nettó egy ember mínusz mindebben. Engem a hideg kiver, amikor cselez egyet, elveszíti a labdát aztán vagy reklamál, vagy sétálgat a pályán. Na ilyen Niangnál nincs. Rugótechnikát meg tényleg ne említsd meg, mert Balo emberemlékezet óta nem lőtt gólt szabadrúgásból, így ha pályán van én akkor sem engedném a labda közelébe. Jó helyen van az Bonaventuránál, ha Ő nincs akkor a jobblábasakat egye-fene lőheti. Viszont ott van ellenpéldának Niangnál a belőtt labdái, amik nagyon veszélyesek, elég jó szögleteket is szokott lőni.

   Viszont ha igaz ez az összeg, akkor én bármennyire is egyetértek Haluszmesterrel (azaz hogy sok van még ebben a srácban és fejlődik), ennyiért én is odaadnám, mert ennyit nem ér.

   • Lehet én vagyok a hülye de úgy emlékszem h nemrég lőtt egyet… legalábbis ebben a szezonban tuti de nekem vmiért rémlik h rugott egyet.

    Egyébként egyetértek. Ennyi pénzért mindenképp eladnám, persze a pénzt be kéne fektetni. Így meg LA játszhatna akit én amúgy sokkal jobb képességű és okosabb játékosnak tartok Niangnál… és jobban is értik egymást baccával.

 4. Az egyik legjobb példája a túlértékelt játékosoknak Niang.

  Ha a hír valóban igaz, egy percet sem kéne gondolkodni, azonnal el kell adni ennyiért. Komolyan nem értem hogy sokan mit látnak, mit láttak benne. Gólokat lőtt néhány meccsen. Ez igen! Ja, hogy egy csatár dolga ez lenne? Hát, az mindegy. Két fillért nem ér ez a gyerek, nem hogy 16 milliót… Hol a kell aláírni???

  • Én is aláírnám zokszó nélkül. Vmiért erről a csávóról mindig eszembe jut Aubameyang. Benne sem láttuk a potenciált, most meg szórja a gólokat és 35 millára taksálják. Más kérdés h. 10ed annyi lehetőséget sem kapott, mint Niang és az is valószínű, ha nálunk marad most is egy nagy nulla lenne.

 5. Adjuk el, DE…
  A srác igenis tehetséges, viszont a csapatunk mindig híres volt arról, hogy nem ért a tehetségekhez. Simán el tudom képzelni, hogy a Leicesterben tényleg jól fog játszani. Én azt mondom, adjuk el, de a mostani divat szerint rakjunk be a szerződésébe egy 20 milliós visszavásárlási záradékot. Ha esetlegesen tényleg kifejlődne, olcsón vissza tudjuk szerezni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS