2022. szeptember 27., kedd

El Ghazi: Nem ez a megfelelő pillanat a távozáshoz

-

Az Ajax holland középpályása, Anwar El Ghazi úgy érzi, még nem jött el a megfelelő pillanat ahhoz, hogy elhagyja Hollandiát.

Már hetek óta téma El Ghazi esetleges szerződtetése a Milannál, azonban konkrét tárgyalások nem voltak és a játékos nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy nem valószínű a klubváltás.

“Ha logikusan gondolkozol, akkor nem ez a megfelelő pillanat, hogy elhagyjam az Ajaxot. Nyilvánvalóan megvizsgálod az adódó lehetőségeket, de ismerem magam és tudni fogom, ha új kihívás kell.” – mondta.

A 20 éves holland játékos ebben a szezonban 16 bajnoki meccsen 8 gólt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. BUKTA a mercato egyetlen neve is-kijelenthető lassan,hogy a milan az egyetlen lúzer klubb,aki képtelen legalább egy játékost igazolni……..utálom ezt mondani,de a klucs posztokon lévő lyukak betömése nélkül a bajnokságban szinte esélytelen az el elérése,és így,hogy a pokoli jó formában lévő juventus fog tovább jutni a másik ágon,a kupában sincs rá nagy esély:(

    • A kupában így van a legnagyobb esély kijutni, mivel a Juve bizonyosan BL-t érő helyen végez a bajnokságban, így ha kikapunk a döntőben (már, ha egyáltalán döntőbe jutunk), mi indulunk az EL-ben!

      A kiccsávó meg abban bízik, hogy a szezon hátralévő részében jó teljesítményt nyújt és egy igazán nagy csapat jelentkezik be érte, amire persze rögtön igent mond! A nyilatkozatában egyszerűen csak politikailag korrekt volt, mert nem azt mondta, hogy szar a Milan, hanem azt, amit mondott. Ennyi!

  2. Szerintem csak egyszerűen nem akar ide jönni,jelenleg visszalépés lenne neki a Milan;nyáron bejelentkezik érte egy komolyabb csapat és szó nélkül aláír.Főleg,ha valamelyik klub lesz az,kimeríthetetlen pénzforrással,én nem fűznék nagy reményt hozzá,hogy ide igazol.

  3. ennyi…diplomatikusan elutasított minket…és ezen nem csodálkozom..a téli mercato egyetlen olyan neve volt akinek a statisztikái rendben vannak,aki valóban erősítés lenne….de neki az állandó Bl es ajaxból nyilván nem a még futottak kategóriás jelenlegi Milan….

    Szerintem folyamatosan blamáljuk magunkat a piacon,lassan már egy gaboni senkiházi sem akar hozzánk jönni—én is lúzer szagot érzek…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS