2022. október 07., péntek

Lezárulhat végre az üzlet Mr. Bee-vel?

-

Újabb részletek derültek ki az állítólagos befektetésről, írta a La Gazzetta dello Sport. A jelentések szerint szerdán sor került egy sikeres találkozóra a felek között, és a következő 2 hétben megszülethet végre a döntés.

Állítólag már csak a végleges részletekben kell megegyezniük. A találkozón megegyeztek, hogy a tulajdonrészek milyen arányban oszlanak majd el, és ezért mennyit kell fizetnie a befektetőnek. Azonban további egyezkedések várhatóak azt illetően, hogy a felek mennyi képviselővel vesznek majd részt az igazgatói tanácsban. Valamint azt, hogy a sikeres üzlet lezárása után, Mr Bee-nek hogyan kell azonnal befektetnie.

Mr. Bee állítólag többségi tulajdonos szeretne lenni, tehát 51%-ot vásárolna a klubból, azonban a Fininvest ebből nem enged. Ha sikeresen zárul az üzlet, akkor nagy valószínűséggel a klub 48%-át értékesítenék, 480 millió €-ért.

A múlt nyáron szó volt arról, hogy végre sikerül pontot tenni az ügy végére. Ez azonban nem történt meg, és azóta is húzódik az ügy. Majd olyan hírek láttak napvilágot, hogy már megvan az üzlet, és maga Silvio Berlusconi szerette volna bejelenteni hivatalosan a születésnapján. Azonban ismét nem történt semmi. Ha végre lezárulna az üzlet, akkor az nagy segítséget jelentene a Milan számára, továbbá Mr. Bee is elkezdhetné az AC Milan márkának terjesztését az ázsiai piacokon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez az egész Bee-s történet bűzlik, mint a három hetes mosatlan zokni. Bizonytalan (vagy inkább gyanús??) befektetői háttér, hiteles információ nincs, szavahihető szereplők nincsenek… Egy olyan futballklub, mint a Milan, hogy a bánatba került ilyen helyzetbe??? Ez teljességgel méltatlan hozzá! Berlu helyében az első “lufi” után azonnal páros lábbal kellett volna kirúgni Bee-t, hogy több idő legyen komoly vevőt találni!

 2. 4 variáció van.
  1. Mr Bee csak egy szélhámos, egy kis hírnévre vágyik és talán ezt látja a legjobb megoldásnak arra hogy bevágódjon ügyintézőnek egy jobb befektetőnél.
  2. Berlu papa mindent megtesz hogy akadályozza illetve lehúzza Mr. Beet és a mögötte állókat, ezért akadozik a dolog.
  3. Berlu és Mr. Bee összejátszanak, Mr Bee fizetést kap a szinjátékért Berlutól, ezzel pedig évekig eljátszogathatnak, miért is? Médiareklám, szponzorok, állandó rivalda fény és nem utolsó sorban a szurkolók állandó izgalomba tartása feledteti a szar keretet és eredményeket.
  4. Berlu és Mr. Bee régi haverok és beépültek, előző a Milanhoz utóbbi a Keleti befektetők közé. Mindketten Putyin kövét fújják aki pedig meg akarja vásárolni az Intert.

 3. “A találkozón MEGEGYEZTEK, hogy a tulajdonrészek milyen arányban oszlanak majd el, és ezért mennyit kell fizetnie a befektetőnek.”

  “Mr. Bee állítólag többségi tulajdonos szeretne lenni, tehát 51%-ot vásárolna a klubból, azonban a Fininvest ebből nem enged.”

  Ha megegyeztek a tulajdoni arányokról, akkor az azt jelenti, hogy megvan, hogy Taechaubol hány százalékot szerez. A második mondat viszont éppen arra utal, hogy nem egyeztek meg a százalékokban. Ha több mint egy év alatt még mindig ott tartanak a tárgyalások, hogy mennyi legyen Taechaubol tulajdoni hányada, akkor az azt jelenti, hogy éppen a legfontosabb kérdésben nem tudtak még egyezségre jutni… És éppen ez lehet az egyik ok arra, hogy a thaiföldi kihúzza a nyakát az üzletből. Ha ugyanis többségi tulajdonos akar lenni, de ezt a Fininvest nem akarja, akkor fenyegetőzhet azzal, hogy eláll az üzlettől, ha nem kerülhet többségbe. Bár voltak hírek arról, hogy Taechaubol fizetni lesz kénytelen (10-15 millió euro körüli összeget), ha nem lesz szerződés, én azonban nem lennék meglepve, ha Berlusconiék ezt azért találták volna ki, hogy megnyugtassák a szurkolókat.

  Taechaubol ráér. Az, hogy eddig húzódik az ügy, azt jelenti, hogy Berlusconinak inkább érdeke, hogy eladjon, mint a thaiföldinek, hogy vegyen. Ennyi idő alatt költségvetéseket dobnak össze, ezek meg itt szarakodnak több mint egy éve.

 4. A thainak az ha csak hulyiti a milant nem a legjobb reklam ugyanis ezentul semmilyen befekteto nem veszi majd komolyan ot szoval ketlem, hogy csak hirnev kene neki mert ez most nem egy jo hir.
  Ami viszont inkabb erdekes az az ar. A Milan nem er annyit mint tavaly ilyenkor! Belepumpaltak egy csomo penzt nem lesz stadion es veszteseg is volt ergo a 480 millioert akar kerhetne mar az 51 szazalekot is nem pedig csak 48-at.
  Ahogy a milan teljesitmenyet nezzuk az ido a Thainak dolgozik, hogy a klub egyre kevesebbet erjen

  • Igaza van! Nem ő a balfax! Ha valóban pénzt tesz bele (többségben ő), akkor egyértelmű az 51 %! Hiába szeretne Bee fejleszteni, ha a többség nem akarja bele tenni a pénzt. Berlu ilyen nagy spíllernek érzi magát, akkor keressen egy olyan milliárdost, aki szponzorként van jelen és Kuss a neve!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS