2022. november 30., szerda

Diego López nem szerződik a Besiktashoz

-

A török együttes elállt attól a szándékától, hogy megvásárolja a Milan spanyol kapusát, mivel túl magasnak ítélte meg a játékos fizetési igényeit.

A 34 éves kapus ebben a szezonban 8 bajnoki meccsen védte a Milan kapuját, azonban november óta sérülés miatt nem játszott. Diego López jövője bizonytalan, ugyanis Donnarumma remek formában van és maximálisan élvezi Mihajlovic bizalmát.

A Sky szerint Diego López ajánlatot kapott Törökországból a Besiktastól. A törökök 2,5 millió eurós fizetést tudnak biztosítani a spanyol hálóőrnek, aki 5 millió eurót szeretne kapni szezononként. Ezt a Besiktas nem tudja megadni, így López nem fog Törökországba szerződni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagy reményeket tápláltam irányában, és a Realban is őt favorizáltam Casillas előtt, de amit itt művel az katasztrófális. Nagyon csalódott vagyok, mert azt hittem évekre megoldja a kapus problémánkat, de az lenne a legjobb ha elszerződne. Magas a fizetése, ráadásul a szintet sem tudja hozni (valószínűleg nem jött be neki az olasz foci, mert spanyolhonban elég szépen brillírozott) így úgy gondolom nincs helye nálunk. Inkább szavazok bizalmat egy sihedernek mert ő lehet hogy fejlődik Lopezzel szemben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS