2022. november 30., szerda

Galliani elismerte, kedvelik El Ghazi játékát

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója beszélt Stephan El Shaarawy és Alessio Cerci jövőjéről, valamint szót ejtett az Ajax tehetséges szélsőjéről, Anwar El Ghaziról.

“El Shaarawy a Monaco játékosa és a kölcsönszerződése szerint június 30-ig marad Franciaországban, ha nem sikerül megegyeznünk. Jelen pillanatban szünetelnek a tárgyalások a Romával. Stephan visszatérhet hozzánk, ha Cerci távozik, ellenkező esetben túl sok támadónk lenne. Zöld utat adtunk Cercinek ahhoz, hogy a Genoához igazoljon. A játékos és az Atletico Madrid is beleegyezett, azonban a katari alap (amely birtokolja a játékos tulajdonjogának egy részét – a szerk.) nemet mondott. Joguk van megakadályozni az átigazolást és amennyiben ez fog történni, akkor Cerci marad.” – mondta Galliani az olasz médiának.

“Luiz Adriano? Kínába fog igazolni, már csak a vízumra vár. Ez néhány napot fog igénybe venni, egy kis türelemre van szükség, de nincsenek problémák. Ő egy kiváló játékos, azonban több remek csatárunk van: Bacca, Balotelli, Menez és Boateng. Marióra és Jeremyre új igazolásként kell tekintenünk, mert idén még nem játszottak. Balotelli csak néhány meccsen volt bevethető, míg Menez egyetlen találkozón sem lépett pályára ebben a szezonban.”

“El Ghazi? Kedveljük őt, de ha a szélsőink közül nem fog távozni senki, akkor nem tehetünk semmit.” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én soha nem értettem, hogy Boatenget miért kell elől játszatni???? Angliába és Németországba is középpályás volt! Ott legyen ügyes és teknikás, amúgy is elkéne egy ilyen középre, de ne elöl játsszon már könyörgöm.

    Még Ballackot is ő rúgta le a VB előtt, látszik, hogy nem csatár!

  2. itt már nagyon nagy a baj,,attól függ több játékos sorsa hogy Cercivel mi lessz,üljön le a padra vagy huzzon el,hiába balfasz, ő játszik mert a kutyának nem kell,kajakra ránkromlott mint a poshadtej,,,Adriáno meg azért megy mert keresnek rajta pár millát,ha a Barca is igy csinálná Messi már 17 évesen eligazot volna,vicc az egész,

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS