2022. december 02., péntek

Galliani: Donnarumma maradni fog a Milannál

-

Adriano Galliani biztosított mindenkit arról, hogy minden Gianluigi Donnarumáért érkező ajánlatot vissza fognak utasítani.

A 16 éves kapus teljesítményére egész Európa felfigyelt. A Manchester United a korábbi híreknek megfelelően, egy 40 millió €-s ajánlattal készül, hogy nyáron leigazolja a tehetséges fiatalt. Donnarumma számít az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetségének, aki kikerült az olaszok akadémiájáról. Galliani megerősítette, hogy készek az összes ajánlatot elutasítani, ami Donnarumma játékjogáért érkezik.

“Ő a Milan kapusa és az is marad. Jelen esetben nem kaptunk semmilyen ajánlatot, de feleslegesen is tennének.” – nyilatkozta Galliani a Rai Sports-nak.

Donnarumma szerződése 2018-ig szól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Oszinten… Ha nem Miha az edzo azt sem tudnank, hogy Donnarumma letezik. Inzaghi, Allegri vagy Seedorf sosem merte volna berakni a kapuba.

    Ezzel csak azt mondom, hogy Gabriel sem feltetlen rosszabb kapus. Hozzak vissza Gabrielt probaljak ki ot is Mert ha nem rosszabb el kell engedni50 millaert mondjuk ev vegen Donnarummat.

    • Előre nem lehet okosnak lenni! Ha szurkolói jóindulattal, elfogultsággal nézem lehet egy Buffon-Abbiati, vagy Buffon és Dida között kell dönteni már most. A szereposztás sem 100%. Most Gianluigi=Buffon, persze ez változhat. Gabrielnek jót tett a kölcsönadás a Carpiba, erre a Napolis szerződés el lett cseszve! (Gabriel rosszul döntött) Donnarummának pedig jót tett Gabriel helyettesítése, Misi bevállalása, ettől fogva ismerjük a képességeit. 16 éves létére elérte nálam azt, hogy nyugodt vagyok, ha ő véd! Védhetne Abbiati is, ha Lopez gyengélkedik. Erre kiszorította mindkettőt! Nehéz dolog ez, én mindkettővel szerződést hosszabbítanék, amennyire csak lehet! Az idő, majd megmondja!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS