Ricardo Kaká, a Milan korábbi klasszisa az Aranylabda díjátadón elmondta, a Juventus kell legyen a követendő példa a rossoneri számára.

Január 11-én, hétfőn tartották a 2015-ös FIFA Aranylabda gálát. A rendezvényen számos aktív és visszavonult játékos tiszteletét tette, többek között Ricardo Kaká, Clarence Seedorf vagy éppen Thiago Silva. Kakát az újságírók kérdezték a Milan jelenlegi helyzetéről. A brazil labdazsonglőr szerint a csapat hamarosan ismét nagy lesz és a Juventust hozta fel követendő példának.

“Nehéz megmondani ilyen messziről, hogy mi a baj a Milannál. A piros-feketék jelenleg egy negatív időszakon mennek keresztül, de a labdarúgás ciklusos és a Milan hamarosan ismét nagy lesz. Erre nincs receptem, de a Juventus kell legyen egy követendő példa. Néhány évvel ezelőtt a másodosztályban szerepeltek, tavaly pedig egészen a Bajnokok Ligája döntőjéig jutottak. Ez egy jó példa. Tudom, hogy nehéz követni egy ugyanabban az országban lévő csapat példáját, de néha ez az, amit tenned kell.” – mondta Kaká a Sky-nak.

“Aranylabda? Lionel Messi a nagy favorit, mindent megnyert és főszereplő volt a csapatában. Ő a legesélyesebb, de mindhárman megérdemlik a díjat.”Kaká a legutóbbi Milan játékos, aki megnyerte az Aranylabdát.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ő volt a kedvencem csupa sziv játékmester miot kioregedett nem tudok kedvenc játékost találni nem húz egy focistához úgy a szivem mint KAKÁ – hoz !!!!!!!!!!!!!!

  2. Nem szégyen amit mond! Nekünk is ezt kéne csak nem ilyen vezetőséggel, mert a saját stadionnal kezdődhetne minden!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet