2022. december 05., hétfő

Brocchi nem foglalkozik a pletykákkal

-

Cristian Brocchi, a Primavera csapat vezetőedzője válaszolt az újságírók kérdésére és elmondta, hogy nem foglalkoztatják a Sinisa Mihajlovic távozásával kapcsolatos pletykák.

Féltávhoz érkeztünk a bajnokságban és a Milan 19 fordulót követően a 8. helyen áll a tabellán 29 ponttal. A piros-feketék a Carpi, a Hellas Verona és a Bologna ellen is pontokat hullajtottak, így visszacsúsztak a középmezőnybe. A közelmúltban több alkalommal is felmerült Sinisa Mihajlovic esetleges távozása, miután a vezetőség nem elégedett az eddigi eredményekkel.

A lehetséges edzőjelöltek között van a csapat korábbi középpályása és egyben a Primavera csapat jelenlegi edzője, Cristian Brocchi is.

“Nincsenek hatással rám azok a pletykák, amiket olvasok, hogy én fogom átvenni Mihajlovic helyét és én leszek az első csapat edzője, mivel már két éve ezzel a helyzettel élek együtt. Mihajlovic egy nagyszerű edző és nem érdekelnek a pletykák. Primavera? Büszke vagyok és elégedett.” – mondta Brocchi az újságíróknak.

A 39 éves szakember 2001-2008 között volt a Milan játékosa és több mint 150 meccsen lépett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • a) Egyrészt a 161 meccséből 66 alkalommal cserélték be Brocchit, néha csak pár percre.

   b) Abban az időszakban, amikor ő a Milan keretében volt, viszonylag sok, 332 meccset játszott a csapat.

   c) Redondo, amíg itt volt, szinte folyamatosan sérüléssel bajlódott, Albertini kiöregedőben és távozóban volt. Rajta és Gattusón kívül ebben az időszakban egy stabilnak mondható játékos volt a posztján, Ambrosini, de ő nem volt klasszis. Vagyis Brocchinak második-harmadik csereként igen jó esélye volt a csapatba kerülni. Egyrészt azért, mert középpályás volt (az edzők legtöbbször itt nyúlnak bele a csapatba), másrészt azért, mert Gattuso kivételével nem nagyon kellett klasszisokkal megküzdenie a csapatba kerülésért.

   Ezeket figyelembe véve, abban a 6 szezonban, amikor Brocchi a Milannál volt, érthető ez a relatíve sok meccs. Időhúzás, frissítés, védekezőbb felfogású játékra történő átállás esetén Brocchi telitalálat volt. És volt 28 hazai kupameccse is, ami szintén megdobta a meccsszámát.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS