2022. november 29., kedd

El Shaarawy egyre közelebb a Romához

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a szombati Roma elleni meccset megelőzően megerősítette, hogy zajlanak a tárgyalások Stephan El Shaarawy jövőjéről.

Mint már arról beszámoltunk, El Shaarawy egy mérkőzésre van attól, hogy életbe lépjen a kötelező vételi opciója a Monacónál. A francia klub viszont nem tart igényt a Fáraóra, aki a télen visszatérhet Olaszországba.

Galliani a Roma elleni meccs előtt válaszolt az újságírók kérdésére és elmondta, hogy folynak a tárgyalások a fővárosi klub elöljáróival. Továbbá Galliani hozzátette, már csak az Atletico beleegyezése szükséges ahhoz, hogy Cerci csatlakozzon a Genoához.

“Tárgyalunk a Romával El Shaarawy jövőjéről. Cerci? Van egy megállapodásunk a Genoával. A játékos is beleegyezett a klubváltásba, már csak az Atleticónak kell igent mondania.” – mondta Galliani a Mediasetnek.

A Milan egyébként 1-1-es döntetlent játszott a Romában szombaton este a Serie A-ban.

Eközben a Mediaset jelentései szerint a tárgyalások előrehaladott stádiumban vannak és 48 órán belül létrejön az üzlet. El Shaarawy fél évre kölcsönbe csatlakozhat a Romához és 10-12 mérkőzést követően életbe léphet egy 12 millió eurós kötelező opció.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azért az mindent elmond a vezetőség hát nem is tudom mi a legmegfelelőbb szó vagy jelző rá…Hozzá nem értés?Koncepció nélküliség?Dilettalizmus? Mert anno mikor bejelentették a fiatalítási projektet pont El Shaarawyt tették meg ennek úttörőjének mondhatni zászlós hajójának.Na most ehhez képest El Shaarawyval együtt minden egyéb is szinte a kukába ment.Ez az egész ékes példája annak h milyen úton vagyis egyáltalán semmilyen úton nem halad ez a klub egy helyben járás megy most már évek óta.

 2. Ő a harmadik a sorban Cristante és Saponara után akinek eladásával a fiatalítási projektünket pofán köpjük. Helyettük viszont érkeztek Bertolaccik 20 millióért, Baccák 30 millióért na és Kuckák úgy ráadásnak azok számára kik még nem ismerték fel a középszerűség ízét.
  Hogy az kinek a felelőssége hogy ebben az elmúlt nyomasztó 4 évben nem kezdtük el beépíteni garmadával a csapatba a fiatalokat azt konkrétan nem tudom de a mindenkori edzőre és Jani bácsira gondolok, akinek baljós árnya állandóan ott lebegett a tehetetlen edzőink fölött. Gondolom néha ijesztgette őket a vén maffiózó bosszújával, így a tanácstalan edzőink még jó hogy inkább a biztosat választották a csapatépítés helyett. Nos ez a biztos ide vezetett, a semmi közepére.

 3. Tudjátok én azt nem értem mi a fene történhetett a vezetőség,és Sári között. Nem létezik,hogy egy ilyen ügyes srácot ennyire el akarják adni! Nem is olyan nagy összeg az a 12 milla,hogy akkorát akasztanának rajta,tehát valaminek történnie kellett! Ennyit nekünk is megérne. Ki kellene szanálni a többit,és nem Sárit! Lehet,hogy a sérülései miatt…

 4. Cristante nem tudta megvetni a labat a portugal bajnoksagban sem, ugyhogy nincs mit siratni, szerintem.
  El Shaarawy miutan nalunk nem produkalt az utobbi ediben semmit vegeerhetetlen seruleseken kivul, fel szezon utan a Monacot nem gyozte meg a francia bajnoksagban. Na, azok sem hulyek, egyezzunk meg. Lattak amit lattak.
  Saponaranak nem jott be a Milan, a Milannak nem jott be Saponara. Volt meg ilyen es lesz is, tele van a focitortenelem hasonlokkal (Vieira-Milan, Seedorf-Inter, Pirlo-Inter, Ozil-Real, Baggio-Milan, Shevchenko-Chelsea stb. stb.)

 5. Nem értem ha már Roma és 12 misi akkor mi a faszért nem tudtuk beszámolni vmelyik nyomi árába…. és egyáltalán miért adjuk oda Sárit ilyen kevés zsetonért…minimum 20-25 misi ha bertolacci 20 volt meg romagnoli is….. egyiknél sem rosszabb játékos,olasz válogatott..nem értem…megint BALFÉKEK vagyunk !!! LÚÚÚÚÚÚZER FC !!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS