2022. december 05., hétfő

A Watford 15 milliót kér a francia középpályásért

-

A Milan a Watford francia játékosát szemelte ki Marouane Fellaini alternatívájaként.

A jelentések szerint a klubvezetés Fellaini alternatíváját keresi, mivel a Manchester United elutasította az olaszok ajánlatát. A Marca spanyol lap értesülései szerint a Milan ajánlatot tehet a Watford francia középpályásáért, Étienne Capoue-ért. Azonban a játékos megszerzése nem lesz könnyű, hiszen a 27 éves középpályás alapembernek számít az angol csapatban. A játékos a posztját tekintve védekező-középpályás.

Eközben a Calciomercato jelentései szerint a Watford 15 millió eurót kér a francia játékos játékjogáért. Az angol együttes semmiféle kölcsönajánlatot nem hajlandó elfogadni. Capoue a szezonban 20 alkalommal volt kezdő és egy gólt szerzett. A transfermarkt becslése szerint az értéke 9.1 millió euró.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én nem tudom mit nem lehet ezen érteni…

    1. 27 éves –> a legjobb kor
    2. alapember

    Kvázi ha elviszi valaki, abból egyrészt nekik őt pótolni kell, másrészt nyilván tisztában vannak a képességeivel és a nagy csapatok fizetőképességével. Senki nem fog arra várni, hogy majd a Milan kölcsönopcióval esetleg(ha beválik!) 15 év részletfizetéssel elviszi az alapemberüket, hogy aztán fél évig ültessük a padon, és kitaláljuk, hogy ez nem is olyan jó ez a gyerek, húzzon vissza Angliába (innentől az értéke máris a felére csökkent…). Felejtsük már el ezt az égbekiáltó baromságot

    Honda meg azért 5m mert hébe-hóba pályára kerül, akkor is többnyire kalap szart nem ér. Nincsenek eredményei… szóval sikertelen!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS