Annak ellenére, hogy tavaly nyáron meghiúsult az üzlet a Milan és a Fiorentina között,  Philippe Mexès egyre közelebb a távozáshoz, miközben szinte biztos, hogy Rodrigo Ely maradni fog a csapatnál.

A 33 éves francia védő Siniša Mihajlović vezetése alatt nem jut sok játéklehetőséghez. Ugyanis a bajnokságban és a Coppa Italiaban is mindössze 2-2 alkalommal lépett pályára, és összesen 308 percet játszott. Egyes jelentések szerint a Bologna ellen kezdeni fog a védelem tengelyében Alessio Romagnoli helyett (aki eltiltás miatt nem játszhat – a szerk.) és ez lehet a búcsú mérkőzése.

A La Gazzetta dello Sport és a Sky egybehangzó jelentései szerint a jelenlegi helyzet és a kevés játéklehetőség miatt Mexès a Fiorentina csapatához fog csatlakozni. Továbbá a Sky szerint a Milan nem fogja elengedni januárban Rodrigo Elyt.

 

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Támogatom, Ely hibázott ez tény, de nyáron kiválóan teljesített és Mexes az utóbbi években rendre elszáll magától ha a pályán van és mindig veszélyt jelent a kapunkra. Sokat cselez hátul és túl higgadt!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet