2022. szeptember 27., kedd

A Leicester új ajánlattal áll elő De Jongért

-

Állítólag a Leicester City hajlandó emelni a Nigel De Jongért tett ajánlatán.

Mint ismert, Sinisa Mihajlovic nem számít De Jongra a szezon hátralevő részében, aki januárban elhagyhatja a klubot. A legesélyesebb úticél Anglia, ugyanis a Leicester élénken érdeklődik iránta. A Calciomercato szerint a Premier League-ben szereplő Leicester emelni fog az ajánlatán. Az angol csapat most 3 millió eurót utalna a Milan számlájára, a szezon végén pedig további 1,5 milliót – De Jong és a klub teljesítményétől függően, amennyiben a Leicester bejut a Bajnokok Ligájába.

A Leicester állítólag szeretné minél hamarabb lezárni az átigazolást, ezért a Milannak 7 napon belül választ kell adnia. De Jong hajlik a távozás felé és a klub is jól járna, hiszen nem kellene fizetni a játékos magas bérét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ő már igent mondott nekünk…a múúúúúúúú viszont nemet….. ha vinni akarjuk akkor cash kell nekik 25 misi….. nem tudom igazából hogy mit szarozunk..a középpályánkra kell legalább költeni 60-70 misit hogy rendben legyen mi meg buziskodunk itt 25-30 misiken…. tökösen már rég elkellett volna hozni Witselt is és Fellainit is…rendbe is lennénk kb…. és nyáron jön még Vazquez..ennél nem kell jobb kp…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS