2022. december 02., péntek

Az MU visszautasította a Milan ajánlatát Fellainiért

-

A Milan szeretné megerősíteni januárban a középpályáját, erre pedig a legújabb kiszemelt a Manchester United marokkói származású, belga válogatott játékosa, Marouane Fellaini.

A Corriere della Sera és a La Repubblica egybehangzó értesülései szerint a Milan ajánlatot tett az angol klubnak. Az ajánlat értelmében a Milan a szezon végéig kölcsönvette volna Marouane Fellainit, és fizette volna a játékos fizetésének egy részét. Azonban a Manchester United elutasította az olasz csapat kezdeményezését.

A 28 éves játékos értéke körülbelül 25 millió euró, ami túl drága a Milannak, így a végleges megvásárlás szinte elképzelhetetlen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én ki nem állhatom… nem, kifejezetten gyűlölöm ezt az embert, de egy pillanatra félreteszem az ellenérzést… Az biztos, hogy jól passzol, magasabbról látja a pályát mint a többiek… 😀 na jó hagyjuk… termete miatt fizikálisan az ellenfelei fölé nő és a hosszú lábai miatt könnyen szerel le szinte bárkit. Mindenképp komoly erősítés lenne, de azért abba is érdemes belegondolni, hogy

    1. Ugyan remekül fejel (mivel 5 méter 70 centi…nyilván), rengetegszer mentette már meg a Manchestert, de ez semmit nem ér, ha nem találják meg a jó beadások. Na most nézzük meg milyen a szélsőjátékunk… van még mit fejlődnie a beívelések terén (is) a csapatnak. Angliában ez beválik, de Olaszországban talán kevésbé lenne hangsúlyos (mindenesetre azért egy plusz fegyver…)

    2. De Jong is egy favágó, de hogy egy olasz bajnokságban ezt a srácot minden 2. pályára lépésekor kiállítanák az biztos. Már csak a termetéből adódóan is folyamatosan könyököl, rengeteg durva belépője van, az olasz bírói (és általánosabban a futball) mentalitás nem engedné ebben az irányban “kibontakozni”. Arról ne is beszéljünk, hogy az olasz játékosok milyen kis performance-ot csinálnak “néha”.

    Összességében a 25 miska talán kicsit sok érte, bár ha azt nézzük, hogy Bertolacci mennyibe fájt… 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS