2022. december 05., hétfő

Megvan a megállapodás, El Shaarawy távozik?

-

A Milan és a Roma megállapodott egymással Stephan El Shaarawy kölcsönvételéről – állítja a Gazzetta.

Mint már arról pár nappal ezelőtt beszámoltunk, a Monaco nem fog élni a kötelező opciójával és El Shaarawy vissza fog térni a Milanhoz. Azonban Olaszországból számos együttes érdeklődik iránta és úgy tűnik, hogy Róma lesz a következő állomás.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan megállapodott a Romával, így El Shaarawy fél évre kölcsönbe a fővárosi együttesnél folytatja. Az olasz támadó szerződésében szerepelni fog egy vételi opció, így a Roma a szezon végén 12 millió euróért végleg megvásárolhatja, amennyiben pályára lép egy bizonyos számú mérkőzésen.

El Shaarawy már beleegyezett a klubváltásba, így csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sokan vannak a posztján,de kérdem én,nem érdemelt volna még egy esélyt? Olyan sok a gyenge képességű a csapatban,azért Sári minden tekintetben föléjük nő! Nem értem a csapat játékos politikáját! Nem értem mit akarnak.Mi számukra a jövő… Saját játékosunk,mi meg igazolgatunk ilyen Honda féléket… Röhej!!!!

 2. Sok csapat erdeklodik iranta,de nekunk nem kell! Olasz es meg fiatal is es nem rossz annyira,hogy ebbe a Milanba ne ferne be!!!! Ha Galliani meg sporolni akar,akkor meg plane nem szabadna elkuldeni,hisz helyette ugyis vesznek majd egy kozepszerubb jatekost! Aki majd jatszik egy merkozesen es utana koptatja a padot.

 3. Addig hülyéskedünk vele, míg lejár a szerződése… És bár ez csak 2018-ban lesz, a végén még bekövetkezhet, amilyen szinten intézik az ügyeket a Milannál. A fejemet teszem rá, hogy ha X meccs után lesz kötelező megvennie a Romának, akkor El Shaarawy X-1 meccsen fog játszani. Húzhatunk egy újabb strigulát a “Szarul lebonyolított Milan-tranzakciók” rubrikába.

  Valamennyi csapat csak kölcsön szeretné venni El Shaarawyt, mert fogalmuk sincs, mire számíthatnak tőle. És miért is akarná megvenni egy jóval keményebb bajnokságban a scudettóra hajtó Roma, ha SES még a Ligue-1-ban sem tudott bizonyítani?!

  Reménykedjünk, hogy a Romában sikerül neki valamit elérni, és a farkasok megveszik az idény végén.

 4. Hihetetlen hogy senkit nem tudunk befutatni,sőt még inkább leépitünk fiatal tehetségeket,pár éve ,még 40eket beszéltünk,mostmeg ugyagyuk elö ,mintha mindegy menyit fizetnek,csak mennyen,,vicc,,inkább sztárolunk egy fiatal bohóc francia balfaszt,,,mi van ha Sári egy picit késöbb érik be,.mi pedig odaadjuk anyiért,hogy ha megpótoljuk jöhet Soriano,kabaré,,,hol volt Cerci enyi idősen,,és mi már a Torinóbol is őt akartuk mindenáron,,láthatjuk hogy mekora klaszis lett.,az oké hogy a két vénember nincs képben,de senki enél a klubnál

  • A gond,h csak a 2 vénember volt képben, mert ezeket a fiatalokat ők hozzák sorra, majd az edzők nem tudnak felépíteni normálisan egy fiatal játékost sem! A rutinosakat már nem kell tanítani, ezért egy fokkal előrébb jártunk, de kb ennyi.
   Amúgy egyetértek veled! Így nem lehet csapatot építeni, de még üzemeltetni sem.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS