2022. szeptember 27., kedd

Ajánlat Angliából, a Milan 5 milliót kér De Jongért

-

Állítólag az angol élvonalban szereplő Leicester City egy 3 millió eurós ajánlatot készül tenni a Milan középpályásáért, Nigel De Jongért.

De Jong az előző szezonban kulcsembernek számított a középpályán, idén viszont gyenge formája miatt kikerült a kezdőcsapatból és október óta mindössze 1 bajnokin kapott lehetőséget.

Mint ismert, az angol Leicester City érdeklődik De Jong iránt és Claudio Ranieri vezetőedző szerint a holland középpályás ideális lehet a középpálya megerősítésére. Állítólag az angol együttes egy 2 millió fontos ajánlatot készül tenni a következő napokban, ami nagyjából 3 millió eurónak felel meg. Ugyan a Milan 5 millió eurót kér De Jongért, ennek ellenére az üzlet nagy valószínűséggel hamarosan lezárulhat.

A 31 éves középpályás nem szerepel Mihajlovic terveiben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. VB döntős, PL győztes játékosról van szó, aki a tavalyi idény egyik legjobbja volt a Milanban. Erre egy kiscsapat bagóért akarja elcsenni. Más kérdés, hogy idén valóban nem játszott, és a Leicester jelen állás szerint előrelépés lenne neki (ezt nagyon durva kimondani, de nézzünk rá a tabellákra), na de akkor is…
    Ha ennyiért eladjuk, akkor tényleg nem értem már a vezetőség átigazolás-politikáját. :/

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS