2022. december 05., hétfő

Diego López jövője továbbra is bizonytalan

-

Január 4-én hivatalosan is megkezdődik a 2016-os januári átigazolási időszak és a sérülésből lábadozó Diego López jövője továbbra is kérdéses.

A 34 éves kapus már hónapok óta térdkalács-ín gyulladással bajlódik és a szezonban 8 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban. Októberben viszont López gyenge formája miatt a mindössze 16 éves Gianluigi Donnarumma kapott lehetőséget, aki azóta is élvezi a bizalmat és nagyszerűen teljesít.

A közelmúltban több pletyka is megjelent Diego López esetleges távozásáról, azonban az ügynöke szerint biztosan maradni fog a Milannál. A várakozások szerint a spanyol hálóőr hamarosan felépül és januárban már Mihajlovic rendelkezésére fog állni.

López számára vonzó lehet a Premier League és az utóbbi időben a Liverpool érdeklődéséről lehetett hallani. Mivel Jürgen Klopp elégedetlen Simon Mignolet és Bogdán Ádám teljesítményével, ezért a télen egy kapust szerződtethet. Ugyanakkor López mellett Federico Marchetti és Fernando Muslera is szerepel a kiszemeltek között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lopezzel nem számolok részemről…. Donnarumáé a jövő és egy-két évigmíg vissza nem vonul Abbiati ott van második számúként. időközben meg lehet keresni még egyet ha nagyon szükséges, de csak is padra, mert Donnarummával el tudnám képzelni a jövő Milanját

  2. Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de Lopez ha felépül akkor zsebre teszi Donna-t és Abbiatit egyszerre. Nem véletlen szorította ki nem is olyan rég a Realból Casillast. Kétlem hogy a jelenlegi 2 kapusnak sikerülne ugyanezt véghezvinnie. Nem kell őt leírni szerintem. Abbiati is potyázott nem keveset amíg ő volt az elsőszámú. És Donna is fog még. Az tény hogy erősödött a védelem. És ha Lopez állna ott akkor ő is úgy hozná le a meccseket ahogy azt kell. De amíg átjáróház volt a védelem nem is értem miért kellett mindig őt hibáztatni. Na de ez csak az én véleményem. Boldog új évet. Forza Milan

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS