2022. szeptember 27., kedd

Milan-Inter harc a Juventus uruguayi védőjéért

-

Mindkét milánói együttes szeretné szerződtetni a Juventus középhátvédjét, Martín Cacerest, akinek a jövő nyáron jár le a kontraktusa.

Caceres csupán 2 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a jelenlegi idényben és ennek oka az, hogy folyamatosan sérüléssel bajlódott. A 28 éves játékosra a Milan mellett az Inter is szemet vetett.

A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter hamarosan egy 3,5 millió eurós ajánlatot fog tenni a Juventusnak az uruguayi védőért. Ezzel szemben a Milan kivár és csak júniusban szeretné megszerezni ingyen, amikor szabadon igazolhatóvá válik A piros feketék 4+1 évre szóló szerződést ajánlanak Caceresnek évi 3 millió eurós fizetéssel, amelyhez további bónuszok tartoznak.

Eközben a Juventus szeretne hosszabbítani Caceressel, aki nagy valószínűséggel januárban vagy júniusban elhagyja Torinót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csak nekem szúrja ki a szemem, hogy 4+1 éves szerződés egy most i rokkant játékosnak, évi 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILLIÓ fizetéssel?
    Persze Zapatát épp kidobjuk! Azért aki szerint ez rendben van, nézzen körül Dél Amerikában, ott kinek van inkább neve!?
    Ely már most jobb játékos nála. Igazából a posztját sem tudhatjuk, mert olyan Joly Joker, mint Bonera volt! Mindenhol hozott egy szintet, de sehol sem tartósan!
    Én pénzt nem adnék érte, és max 2 éves szerződést évi 1.5-el. Ha nem, vigye aki akarja!

    Mondom ezt úgy, hogy nekem szimpatikus volt a játéka régebben is. Csakhogy évek óta nem játszik, amikor játszik is hullámzóan.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS