2022. november 29., kedd

Rodrigo Ely a télen csatlakozhat a Hellas Veronához

-

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Hellas Verona szemet vetett a Milan brazil középhátvédjére, Rodrigo Elyre.

A 22 éves védő a nyáron tért vissza kölcsönből az Avellino együttesétől és Sinisa Mihajlovic bizonyítási lehetőséget adott neki. Rodrigo Elyt a szezonnyitó Fiorentina elleni bajnokin egy szabálytalanságot követően kiállították és a Milan emberhátrányban játszotta le a találkozót, amelyet végül 2-0-ra elveszített. Ely összesen 4 meccsen játszott a szezonban, viszont október óta nem kapott lehetőséget.

Állítólag a Hellas Verona januárban szeretné kölcsönvenni a brazil középhátvédet, miután Rafa Márquez elhagyta a csapatot. A veronai együttes jelenleg sereghajtó a bajnokságban és kiesési gondokkal küzd. Ely számára megfelelő lehet az ajánlat, hiszen folyamatos játéklehetőséget kaphat és fejlődhet.

Továbbá a Gazzetta szerint a téli átigazolási időszakban Ely mellett José Mauri is távozni fog, nagy valószínűséggel szintén kölcsönbe. Mauri iránt a Chievo, a Bologna, az Atalanta és a Genoa érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • láttál te már idén Milan meccset?mexes szarul játszik,de akkor is fényévekkel jobb mint ely.forrú fejű p*cs,akinek fogalma nincs a futballról.meg alexet kéne eladni?rég nem olyan jó már mint régen,de jelenleg romagnolival,az elmúlt 2 év legkorrektebb belső vádőpárosát alkotja,és nem is játszik rosszul ebben a szezonban

  • Teljesen egyetértek! Ely-nek volt egy kamu kiállítása ami kb megpecsételte a sorsát, majd egy remek Napoli meccs ahol szétesett a csapat.
   Felhívnám a figyelmet arra is, hogy Ő csak akkor játszott, mikor Lopez volt a kapuban!! Amikor a Spanyol “védett” teljesen mindegy volt ki játszik a védelemben! 😀
   Sajnos ez annyira tragikus,hogy már vicces! 2x annyi gólt kapott, mint a 16 éves Gigi, ráadásul tavaly majdnem ugyan ez volt az arány Abbiatival szemben is!

 1. Ely nagyon tehetséges védő. Egyszer hibázik és máris oda a Milanos álom karrier. Máshol meg stabil kezdő lesz.
  Érdemes lenne megtartani ha nem is feltétlenül kezdőbe, a cserepadra mindenképpen. Mi van ha a jó öreg Alex vagy Romagnoli lesérül? Mexés valszeg távozik a télen, Zapatával együtt, akit 1-2 éve még simán megtarthattuk volna most azonban már eljött a váltás ideje.
  Kell még egy belső védő. Martins Indi, Aké, Dragovic vagy a Lazioban mellőzött de Vrij jöhetne.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS