2022. december 05., hétfő

Niangért ajánlat érkezett Görögországból

-

A Milan elutasította a görög élvonalbeli Panathinaikos ajánlatát M’Baye Niangért.

A 21 éves csatár az idei szezonban nagyszerűen teljesít Sinisa Mihajlovic kezei alatt, hiszen 8 mérkőzésen (a bajnokságban és a kupában is pályára lépett – a szerk.) 4 gólt és 2 gólpasszt szerzett. A MilanLive.it írása szerint a Panathinaikos megkereste a Milan vezetőségét Niang esetleges szerződtetését illetően.

A piros-feketék azonnal nemet mondtak a görög együttesnek, mivel Niang nem eladó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sziasztok! Nem igazán értem, hogy egyre több a negatív vélemény és minden játékosunkat folyamatosan kritizáljátok. Valóban nem a legjobb csapatunk van az elmúlt években, de voltunk rosszabbak is már! Jelen pillanatban Niang egy jó játékosnak mondható a csapatban. Szerintem örülni kellene, hogy fiatalokat kezdünk beépíteni és kezd lendület is lenni a csapatban. A fiatalság és kevés tapasztalat miatt a hullámzás is megvan természetesen + össze kell álljon egy csapat.
    Azoknak, akik azt mondják, hogy 8 mérkőzésen 4 gól és 2 gólpasszolás kevés, mert ilyen és olyan gól volt, hát ott kell lenni és be kell rúgni! Inzaghi sem arról volt híres, hogy hatalmas gólokat lőtt, de berúgta és tudta hol kell lenni!
    Örüljünk a minimális értékeinknek és remljük inkább, hogy csiszolódni is fog a jövőben!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS