2022. november 30., szerda

Jöhet a kölcsön+opció ajánlat Witselért?

-

Továbbra is Axel Witsel a fő kiszemelt és a vezetőség egy kölcsön+opciós ajánlatot fontolgat – állítja a La Gazzetta dello Sport.

A 26 éves középpályás a nyáron már közel állt ahhoz, hogy elhagyja Oroszországot, de végül nem sikerült nyélbe ütni az üzletet és maradt a Zenitnél. Állítólag a Milan nem mondott le Witselről és továbbra is ő a legfőbb kiszemelt a középpálya megerősítésére. A La Gazzetta dello Sport szerint Witsel értéke 25-28 millió euró körül mozog és a Milan számára csak a kölcsön+opció ajánlat jöhet szóba. Ennek eredményeképpen a rossoneri 2-3 millióért fél évre kölcsönvenné Witselt és a szezon végén végleg megvásárolná.

Továbbá a belga válogatott középpályás nemrég kifejezte távozási szándékát.

“Egyértelmű, hogy egy új kíhívást akarok ennél magasabb szinten. Nem számít hol folytatom, de az igaz, hogy kedvelem Olaszországot.” – mondta Witsel a Gazzettának.

További kiszemeltek a középpályára: Antonio Candreva, Ever Banega, Adrien Rabiot, Roberto Soriano.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. szerintem sem fog működni,sőt nem is blamálnám magam vele..egész nyáron nem sikerült idehozni Witselt úgy hogy a játékossal megegyeztünk…… értelmesen leszögezte a Zenit 30 misi kp és beszélhetünk…. most meg még annyival szarabb is a szitu hogy a Zenit szárnyal a BL-ben és Witsel is jól teljesített magyarán szerintem sem a játékos,sem pedig a klub nem fog belemenni “madár” üzletbe…. Szerintem ha a kopasz nem akarja lejáratni magát akkor max úgy kopog be,hogy itt a 30 misi jöttem Witsel-ért….egyébként tényleg csak Witsek leszünk az oroszok szemében….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS