2022. december 04., vasárnap

Donnarumma: Álmaim csapatában játszom

-

Gianluigi Donnarumma, a Milan fiatal kapusa elmondta, legnagyobb álma, hogy megnyerje a csapattal a Bajnokok Ligáját. A 16 éves kapus továbbá beszélt a szülővárosáról, az ismertségről és Gianluigi Buffonról.

Donnarumma októberben debütált a Milan felnőtt csapatában a Sassuolo ellen és remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. A 16 esztendős hálóőr eddig 9 alkalommal védte a piros-feketék kapuját.

“Milanistának születtem. Az álmom, hogy megnyerjük a Scudettót és esetleg a Bajnokok Ligáját. Rajongóként láttam, ahogy a Milan megnyerte a BL-t és egy napon szeretném én is magasba emelni a trófeát. Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen sokan ismernek. Szívesen készítek fotót mindenkivel.” – mondta Donnarumma a Sky-nak.

“Nagyon nehéz volt elhagyni a szülővárosomat. Tizennégy éves voltam, nem volt könnyű elválnom a családomtól és a barátaimtól, de muszáj volt hozzászoknom, ha követni akartam az álmaimat. Buffon? Nagyszerű volt találkozni vele. Izgatott voltam, amikor megölelt és gratulált a meccs után. A szezon? Jobban is játszhattunk volna a szezon első felében. Szeretnénk kvalifikálni magunkat a nemzetközi porondra. Célunk a Bajnokok Ligája és ezért mindent bele fogunk adni. Ez az év különleges volt számomra, mióta álmaim csapatában játszom. Most pihenek és a családommal töltöm a karácsonyt.” – tette hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS