2022. december 02., péntek

Berlusconi dühös és elégedetlen a csapattal

-

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa dühös, ugyanis a nyáron nagy összeget invesztált a klubba és jelen pillanatban az eredmények nem tükrözik ezt.

A nyári átigazolási időszakban a vezetőség szerződtette Carlos Baccát, Alessio Romagnolit, Andrea Bertolaccit és Luiz Adrianót is. A Milan közel 90 millió eurót költött a nyáron átigazolásokra.

A csapat jelenleg a 6. helyen áll a tabellán, így érthető, hogy Berlusconi nem elégedett a látottakkal.

“Még mindig szerelmes vagyok a Milanba. Ebben az évben 150 millió eurót költöttem a klubra. Nem tudom, hogy mikor térünk vissza a győztes útra. Természetesen dühös vagyok. Ön nem lenne mérges a helyemben?” – mondta Berlusconi egy politikai rendezvényen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Van bőr a mocskos pofáján azért, évek óta csak kukázik a csapat. Most vettek 1-2 normális embert, de a csapat 3/4 része még attól középszer se, az edző kérdésről ne is beszéljünk, Angelotti óta kuka az is. Ki hozta azokat a döntéseket, miután a bl győztes csapat lelépett, szintén kiöregedő sztárokkal töltsék a helyüket, hogy itt vezessenek le, ahelyett hogy tudatos építkezést kezdek volna… Sőt pénzt csináltak azokból akik értek még valamit. Hányinger ez az ember.

  2. Az öreggel kéne közölni ,h ilyen pénzekért nem kapni top játékosokat.Meg miért is lenne vonzó bárkinek is egy Milan?Évek óta sehol sem indulunk a bajnokságban is csak középcsapat lettünk.Pénzt pedig játékos vásárlásra kb 3-4 éve nem költöttünk.Vagy sokat kell fizetni valakiért vagy valami csoda folytán ki kell harcolni a nemzetközi kupa szereplést és talán többen jönnének ide.Idén a kupával össze is hozhatjuk.A másik meg a nagy befektető haverja Bee.Semmi másért nem költött az öreg csak ,h megmutassa ennek a koklernek,h van pénze és majd rak bele valamennyit csak azért nehogy szó érje a ház elejét.Erre meg jól pofára esett mivel ennek a ferdeszeműnek semmi pénze sincs.Ahogy öregszik úgy megy el egyre jobban az esze.

  3. Nem értem az öreget. Megint olyan nevekkel dobálózunk akik szerintem feleslegesek. Nézzük meg az előttünk lévők gólarányát. A védelmünk katasztrófa. Én személy szerint legalább két védőt szerződtetnék ezzel is stabilizálnám a védelmet mert elég sok gólt kapunk. A középpályára meg Witsel és elég is lenne az igazolás.

  4. pr milan:::: teljesen egyetértek veled! csak meg talan kéne egy szélső! mert már azé honda se mai gyerek ! meg cerci se! én eltudnak nézni ebbe a csapatba egy salaht a romából! és igen középhátvédet is kell vennünk 2-őt! mert: elmegy :mexes,alex,és zapata…. igy lesz 1 védőnk aki használható: romagnoli!!! ely felőlem maradhat padosnak! de kell venni 2 középhátvédet 1-et romagnoli mellé egyet meg még a csere padra és én örülnék egy varanenak vagy laportnak! de jöhetnenének a juvéból bonucci meg caseres! 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS