2022. december 02., péntek

Pato lehet a mercato egyik főszereplője

-

Alexandre Pato iránt több klub is érdeklődik Olaszországból és minden lehetséges ajánlatot megfontolnak – állítja a játékos ügynöke.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Pato Milánóban járt és a lapok által felmerült a visszatérésének lehetősége. A játékos ügynökét kérdezték a brazil jövőjéről.

“Alexandre szeretne ismét a világ egyik legjobb csatára lenni. Értékeljük a különböző lehetőségeket. Sok klub akarja őt és sikerült teljesen hátrahagyni a sérüléseket. Olaszországban legalább két vagy három klub van a lehetséges célállomások között, de jelen pillanatban nyilvánvalóan nem mondhatok többet. Pato kétségtelenül a téli átigazolási piac főszereplője lesz, ez az egyetlen dolog, amit biztosra lehet mondani.” – mondta a brazil csatár ügynöke, Riccardo Napolitano a Calciomercato.it oldalnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. hát szerintem rohattul nem kell!amikor itt volt a legjobb csatárunk volt,amikor egészséges volt,még ibrát is verte,de az idő elmúlt.akik azt szeretnél,hogy vissza jöjjön,azok,azt a Patot szeretnék vissza kapni,aki szezonoként lőtt 20 gólokat,de ez a pato már nincs.2 éve a brazil bajnokságban van,aminek a színvonala a béka segge alatt sincs.és még ott sem gólkirály.ugyan úgy járt mint anno ronaldo,a sérülések miatt inkább elment egy kicsit pihenni braziliába,és ott véget is ért érdemben a pályafutása.imádom patot,éppen ezért nem szeretném,hogy visszajöjjön és bohocot csináljon magából.amúgy szerintem távolról sem a támadó poszt,ahol erősíteni kell,itt van két abszolut világsztár,meg balo,aki amikor játszott,szerintem mindenkit meggyőzött

 2. Ez elég fura.
  Ha Pató jön, akkor sem kell még egy csatár. Tehát valakit, sőt, inkább valakiket, mert már most is sokan vagyunk, el kellene engedni.

  Érdekelne, ti kiket tartanátok meg?

  Bár már nem is csatárként játszatjuk, de mindenképpen el kellene engednünk Cercit, talán ez vitán felül áll, de kérdés, ki vinné el? Nem mellékesen, nem is a mi játékosunk. Nekünk egy Torresünk van, ha jól tudom…
  El kellene engedni Hondát is, de szerencsére rá van is érdeklődő.

  Niang engem nemigen győzött meg még mindig. De tény, még fiatal. Szerintem sosem lesz világsztár, de van még benne potenciál. Talán őt meg is vennék. Talán el is kellene adni, mert BL-re nagyon kevésnek érzem a képességeit.

  Balot, ha felépül, és ott folytatja, ahol ősszel játszott, meg kellene tartani, végleg. Akkor lenne egy Balo+Pato+Bacca + Luis Adriano + Menez támadószekciónk, ami bőven jó a BL-re, dez az EL-re amire valóban van esélyünk, kitűnő.

  Középpályára ha tényleg elhoznánk végre Witselt, meg még valami tehetséges fiatalt, elkezdenénk minőségileg is rendbe jönni. DJ ha megy, és ha Polit is viszik, akkor 2 jó mber érkezésével minőségileg is javulnánk, nem keveset. A védelmünk és a kapusposztunk egészen elfogadható, EL-re mindenképp elég kell legyen. De legfeljebb még egy védőt igazolunk majd nyáron. Így egy egészen jó átigazolási téli szezonunk is lehetne, akár…

  Poli, Honda, DJ, Niang, Cerci(?) el…
  Ez kb. 20+M bevétel, amiből Niang a fele kb…
  És jöhetne Pato(ingyen), Witsel(20+), meg valami jó képességű fiatal(23-28éves 10-15M) kp-s …

  Elégedett lennék.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS