2022. december 04., vasárnap

Boateng érkezése Mihajlovic beleegyezésétől függ

-

Kevin-Prince Boateng október óta Milanellóban edz és a klub januárban szerződést fog neki kínálni.

“Még mindig hiányzik néhány apró részlet. A legnehezebb dolog a Schalkével való szerződésbontás volt, mivel ügyfelemnek még egy évig érvényes volt a kontraktusa. Sikerült megoldanunk a helyzetet és most Prince szabadon dönthet a jövőjéről. A Milan két hónappal ezelőtt örömmel befogadta és lehetőséget adott neki, hogy a csapattal készüljön és megtalálja a formáját. A Milan a szívében maradt és a Scudetto megnyerése után tetoválást csináltatott.” – mondta Boateng ügynöke, Federico Pastorello a SportItaliának.

“Nem látok más klubot a Milanon kívül. Amikor engedélyt kértünk, hogy Prince a csapattal edzhessen, akkor Mihajlovic engedélyt adott. Nem ellenezte, ismerte Boateng történetét. Amennyiben aláír a Milanhoz, az csak és kizárólag Mihajlovic beleegyezése után fog megtörténni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet, hogy megint én ragadom ki rosszul a lényeget, de ez a drága ügynök tényleg azzal akarja “elfogadtatni” védencét, hogy Milanista voltát bizonygatja? A scudetto után még tetoválást is csináltatott.. hát én ezt megkönnyeztem. Erre talán még Baresi sem volt képes, pedig több alkalma is megvolt rá! Pastorello, engem meggyőztél!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS