2022. október 07., péntek

Barbara: Két évig dolgoztam a stadion-projekten

-

Barbara Berlusconi, a Milan vezérigazgatója szerint a csapat nem engedheti meg magának, hogy az előző két évhez hasonlóan a következő szezonban se induljon a nemzetközi porondon.

Silvio Berlusconi pénteken délután lányával – aki a klub vezérigazgatója – meglátogatta a csapatot Milanellóban.

“Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ismét kihagyjuk a nemzetközi porondot és a Bajnokok Ligáját. A csapat újjáépítéséhez türelemre van szükség és időt vesz igénybe, de én továbbra is magabiztos vagyok. Az öltözőben jó a légkör és a játékosok nagyon motiváltak. Természetesen a szív egy rossz eredmény esetén szomorú, de mint ahogy már említettem, optimisták vagyunk. Az ifjúsági szektor nagyon fontos és szeretném megdicsérni Filippo Gallit, aki fantasztikus munkát végez az utánpótlásban. Az eredmények most kezdenek látszani.” – mondta Barbara Berlusconi a MilanNews-nak.

“Új stadion? Számomra hatalmas csalódás, hogy leállítottuk a stadion-projektet, amin két éven keresztül dolgoztam. Ez fordulópont lett volna számunkra. Különböző okok miatt stratégiát változtattunk. Most a régi és kedves San Siróban vagyunk, amely egy történelmi létesítmény Milánóban. Nehezebb felújítani egy stadiont, mint építeni egy újat. Jelen pillanatban átlagosan 31 ezren látogatják a hazai mérkőzéseinket és szeretnénk, ha ez a szám a következő 4 évben elérni a 40 ezret. Ehhez sok munkára és együttműködésre van szükség.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha annyi a cél, hogy 40 ezerre emeljük az átlagnézőszámot 4(!) év alatt, akkor ezzel gyakorlatilag hivatalossá tettük, hogy célunk a középszerűség.
    A legutóbbi bajnoki évünkben 52 ezres után a 11/12es szezonban 51 ezres átlagunk volt. Utána amikor a fél csapat visszavonult vagy eladtuk, csökkent le 10 ezret egy év alatt. Tehát, ha vannak eredmények és jó játékosok akkor a nézők is jönni fognak, ehhez nem kell 4 év. De úgy látom az elhangzottakból, hogy nem bajnokcsapatot építünk…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS