2022. november 30., szerda

De Jong elégedetlen, januárban klubot vált?

-

A legfrissebb hírek szerint Nigel De Jong nem érzi jól magát a kevés játéklehetőség miatt és elképzelhető, hogy akár már januárban elhagyja a klubot.

De Jong legutóbb szeptemberben a Genoa elleni bajnokin lépett pályára a Milanban, azóta viszont nem kapott lehetőséget Sinisa Mihajlovictól, aki Riccardo Montolivót preferálta a védekező-középpályás poszton.

A Tuttomercatoweb beszámolói szerint De Jong elégedetlen a helyzetével és több játékpercet szeretne kapni. Továbbá a klub sokallja a holland középpályás 3 millió eurós fizetését. De Jong egyébként a nyáron hosszabbította meg a szerződését a klubbal, de nem kizárt, hogy már a télen távozik.

A 31 éves középpályást a közelmúltban a Schalkével és a Werder Bremennel is szóba hozták, míg a legfrissebb hírek szerint az angol élvonalban vitézkedő Leicester is szívesen leigazolná.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hogy de Jong elégedetlen, az oké. De hogy a klub elégedetlen NDJ 3 millió eurós fizetése miatt?!?! Ugyan ki a franc kötött vele szerződést ilyen feltételekkel? Thohir?

    A holland olyan poszton szerepel, ahol 30 éves kor felett már nagyon ritka a klasszis teljesítmény, egyébként meg korábban sem volt egy Makelele… Erre kötünk vele egy szerződést, amellyel 3 évre magunkhoz kötjük egy rakás pénzért…

    Ha van esze, nem megy sehová, mert az ő képességeivel, 31 évesen, több sérüléssel a háta mögött 3 milliós fizetést sehol sem fog kapni. Ha a Milan olyan szerencsés lesz, hogy most télen el tudja adni de Jongot, majd mindenhol lenyilatkozzák a vezetők, hogy tkp. 15 millió eurót spóroltunk azzal, hogy ezt az összeget nem kell neki kifizetnünk (2018-ig 18 millió eurót kapna, ha kitöltené a szerződését, ebből 9-et tisztán, tehát 3 milliót már így is átutalt neki a Milan az őszi szezonban).

    Elismerésem Gallianinak az újabb kiváló üzletért.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS