2022. december 07., szerda

Rodrigo Ely januárban kölcsönbe kerülhet

-

Nem kizárt, hogy Rodrigo Ely a télen a folyamatos játéklehetőség érdekében távozik a klubtól.

A 22 éves védő a nyáron tért vissza az Avellino együttesétől és a bajnokságban 3 mérkőzésen kapott lehetőséget, emellett a kupában is bemutatkozott. Mihajlovic az utóbbi 8 meccsen nem számolt Elyvel, aki a több játéklehetőség érdekében távozhat.

A Gazzetta szerint a Milan januárban szeretné kölcsönadni Rodrigo Elyt, aki iránt a Chievo és a másodosztályú Cagliari is érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én sajnálom. Szerintem a violák ellen kamu kiállítás volt. Ami szépen meg is pecsételte szezonját. Most hogy a csapat és persze a kapus magabiztos, 1-1 meccsen mindenképp adnék neki lehetőséget. Végre lehetne egy fiatal védőpárosunk. A játékba nagyon jól tud bekapcsolódni. Remek labdái vannak, valamint jól lép fel a középpályára ha épp nem kéri el senki a labdát. Mondjuk ebben Zapata játéka is tetszett a kupa meccsen.

  Kíváncsian váron hogyan alakul a szezon hátra lévő része.

 2. Vicc! Szerintem simán lenne olyan jó mint Romagnoli.
  A nyáron magasan felette teljesített.

  Két szerencsétlen meccs és ennyi. Minden adottsága meg van, jó rúgótechnika, remek ütemérzék, jól fejel és nagyon technikás. Előrejátékban a legtöbbet mutatja, talán Mexes jobb csak nála. Az edző dolga lenne, hogy lehiggasztja és egy tovább fejlessze. De persze adjuk kölcsön, hátha valahol van edző is 😀

 3. Szerintem is erdemtelenul itelik el sokan, van benne potencial. Lehet kicsit kesobb jon ki belole de pl Bonaventura se 20 evesen volt a csucson hanem mostansag 26 evesen. Szoval max keson ero tipus de lemondani rola nem szabad.

  Masreszt jo lenne tudni, hogy mik a tervek, a Zapata, Mexes, Alex triobol ki marad es ki megy?

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS