2022. december 05., hétfő

Balo visszatért és megkezdte az edzéseket

-

Mario Balotelli visszatért és szerdán futóedzéseket végzett Milanellóban.

Az olasz csatár hosszú ideje ágyéksérüléssel bajlódik és november közepén sikeres műtéten esett át. Akkor úgy tűnt, hogy Balotelli idén már nem léphet pályára, azonban a klub orvosai optimisták. Így tehát elképzelhető, hogy Balo a vártnál hamarabb vissza fog térni a pályára. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Balotelli szerdán Milanellóban készült és futóedzéseket végzett, hogy visszanyerje erőnléti állapotát.

Eközben Nigel De Jong teljes értékű edzésmunkát végzett. A holland középpályás nemrég ksiebb sérülést szedett össze, így kénytelen volt kihagyni a Crotone elleni kupameccset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem a mentaitása abszolút jó irányban változott Marionak. Lehet itt köpködni, meg szidni, de azért mi szurkolók se felejtsük már el hogy abba nem kéne rúgni aki már egyszer bizonyított nálunk!

  Lehet itt vesézgetni azt, hogy Mario szimpatikus-e vagy sem, de az eredményeit nem vonhatjuk kétségben amit a Rossoneriknél produkált már egyszer!
  47 meccsen 27 alkalommal küldte a hálóőröket sétálni a hálóból kikotorni a lasztit a Serie-A mérkőzéseken! Megtudja tartani a labdát és a fizikuma is megfelelő. Itt meg mindenki el van ájulva egy Méneztől, akinek volt egy jó szezonja. Iszonyat önző játékos Ménez aki mindig túl sokat cipeli a labdát, s inkább elveszti, mint sem hogy passzoljon….

  Egy jó formában lévő Balotellire óriási szükségünk van véleményem alapján!

  Forza Balo!

  • Nem azért, de annyira, mint Ménez, Balo is önző. Én nem tudom, miért ájult el mindenki tőle idén, mert valóban egy meccsen jó volt, de egyébként csak lecipeli a labdát a szélére azt csókolom.
   Szép meg jó, hogy “csak szabálytalanul tudják megállítani”, de abból nem lesz gól, hogy 30m-re a kaputól nem adja le senkinek, felrúgják, ő meg felrúgja a labdát az égbe szabiból… 1000x inkább kettő a Bacca-Adriano-Niang hármasból
   Persze, ez csak az én véleményem…

 2. 2012/13-as szezon Jeremy Menez 22 gólpasz 5 gól! Ennyit az önzőségről. Ha van kinek, akkor ő is passzol. Mind a ketten nagyon is kellenek ennek a csapatnak, mert mind a ketten remek játékosok. Már allig várom, hogy Mario megmutassa az folyton károgóknak. Adriano játék stílusa meg nem a Seria A-ba való.

  Forza Milan! Forza Italia!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS