2022. november 30., szerda

Mihajlovic: Célunk az Olasz kupa megnyerése

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a Crotone elleni kupameccs előtt.

“Az Olasz kupa az egyik célkitűzésünk idén. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű a Crotone ellen. Nem szabad félvállról vennünk az ellenfelet, hiszen egy jó csapatról van szó. Csak saját magunkra kell figyelnünk, mert tudunk úgy játszani, ahogyan bárkit legyőzhetünk. A Napoli elleni meccs után meg kellett találnunk a folytonosságot az eredményeinkben és úgy gondolom, hogy sikerült. Szeretném megnyerni az Olasz kupát és elérni a BL-helyek egyikét. Nem tudok választani a két siker között. Fontos a jó hozzáállás, mert ez rajtunk múlik. Versenyképes csapattal fogunk kiállni.” – mondta Mihajlovic a sajtótájékoztatóján.

“A győzelem mindig segít nyerni. Bacca? Nincs állandó helye a kezdőcsapatban, van egy Luiz Adrianónk is, aki jól teljesített a Sampdoria ellen. Továbbá egy-két héten belül Balotelli is bevethető lesz. Nincsenek fix kezdőjátékosok.”

“Mivel nem játszunk a nemzetközi porondon, ezért az Olasz kupa-győzelem az egyik célunk.” – tette hozzá.

A Milan kedden este 21:00-kor a Crotonét fogadja a kupában. A meccset a DIGI Sport 2 élőben közvetíti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szép és jó, amit mond. Ezt akarja hallani a közönség, de 90%-ban ugyanazok játszanak és ugyanazokat a cseréet csinálja…
    Erre a meccsre vonatkozóan, meg furcsálom, hogy legalább a padra nem viszünk egy – két jobb játékost. Mert fontos lenne a kupa. ennek ellenére mondhatjuk, hogy nincs kp cserénk.

  2. A Napoli meccs óta megtaláltuk a folytonosságot??? Hogy mit találtunk meg? A Samp ellen játszottunk jól,de a többit inkább felejtsük el. Bocsánat még a Lazio ellen is jó volt nézni a meccsünket. Akkor ez 2 meccs az 5 böl? Ez nem folytonosság! A Juve ellen valami iszonyat volt a produkciónk…. Persze lehetne még sorolni.
    Ahogy azt CarlDonatech írta mindig ugyanazokat cseréli be. Egy haverral néztük a meccset,és tudtuk már előre,hogy ki helyett kit hoz fel! A Honda cserén mindig elmosolyodok. Vajon mit gondol amikor behozza a japánt?! Valami + tud vinni a játékba? Semmi szükségünk rá,hogy ott töketlenkedjen,és 10-böl 10 szer lefussa a leglassabb védő is! Ezt a szerencsétlen Mauri gyereket nem igaz,hogy nem tudja bedobni a csapatba néha.
    Kíváncsi vagyok rá,hogy ma este kik lesznek azok akik szóhoz juthatnak. Össze fog majd rakni egy gyenge kp-t,és majd szenvedni kell a győzelemért…
    Kíváncsian várom,hogy mit hozunk ki ebből a meccsből.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS