2022. november 29., kedd

Raiola: “Ibra a Milanban? Majd meglátjuk…”

-

Mino Raiola nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Zlatan Ibrahimovic a jövő nyáron visszatér a Milanhoz.

Ibrahimovic tavaly nyáron már nagyon közel állt a visszatéréshez, azonban végül maradt a Paris Saint-Germainnél. A svéd csatár szerződése jövő nyáron lejár és nagy valószínűséggel nem fog hosszabbítani – így szabadon igazolható lesz.

“Tavaly nyáron nagyon nehéz lett volna megvalósítani az üzletet. Az első és legfontosabb: volt egy megállapodás Zlatan és a PSG között. Ügyfelem ezt tiszteletben akarta tartani. Most lejár a szerződése és majd meglátjuk, hogy mi történik. Bonyolult lenne a visszatérés Olaszországba. Legyünk reálisak. Nem sok csapat van, akik megengedhetik maguknak egy olyan top játékos szerződtetését, mint ő. Amerika nem az egyetlen lehetőség. Milan? A remény hal meg utoljára.” – mondta Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én nagy rajongója vagyok Ibranak,és a legjobb csatárnak tartom. (elfogult is vagyok 😀 ) Ha lenne annyi pénzünk mint egy PSG-nek akkor azt mondanám,hogy persze jöjjön,de nincs,és mostanában nem is lesz! Ezért felesleges pénzkidobásnak tartom,ha egy új csapatot akarunk építeni. Az is benne van,hogy ez az Új Milan csak duma,akkor viszont jöjjön csak,és szerezzen nekünk legalább 2 jó évet… Én azért félek attól,hogy megint bután fogjuk elszórni az amúgy sem sok pénzünket!

  2. Ibra topp játékos volt 4 éve, most már pályafutása végén van, szerintem ezt tudja ős is, az egója nem fogja engedni, hogy középszer legyen a pályán. Kaká-hoz hasonlóan Amerikába fog menni, nem kell neki már az európai “csúcsfutball”.
    Realitást félretéve Ibra megszerzésére csak akkor van hangyafasznyi esélyünk ha biztos BL indulók leszünk jövőre.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS