2022. december 04., vasárnap

Mihajlovic: Ismerjük az erősségeinket

-

Sinisa Mihajlovic megtartotta sajtótájékoztatóját a Juventus elleni meccset megelőzően.

“Ez egy nagy presztízsű mérkőzés és nagyon fontos történelmi szempontból. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy megpróbáljuk megnyerni a találkozót. Nagy meccs lesz egy közvetlen riválisunk ellen. Ismerjük az erősségeinket. Nem gondolom, hogy ez a mérkőzés döntő fontosságú lesz, hiszen még hosszú a szezon. Az elmúlt 5 mérkőzésen 11 pontot szereztünk és mindössze 3 gólt kaptunk. Ennél csak a Napoli és a Roma teljesített jobban. Célunk, hogy a szezon végén az első három hely egyikén végezzünk.” – mondta Mihajlovic.

“Van néhány játékos, akinek értékelni kell az erőnléti állapotát. Niang két hete keményen edz és jobb formában van, mint valaha. Bertolaccin és De Jongon kívül, valamint Balotellit és Menezt leszámítva mindenki a rendelkezésünkre áll. Donnarumma? Ma egy legendával fog szembeállni és sokat tanulhat Buffontól. Az elmúlt húsz évben ő volt a világ legjobb kapusa. Donnarumma nagyon tehetséges. Remélem, hogy hasonló karriert fog befutni, mint Buffon.”

“Párizsi merényletek? Szörnyű, ami történt. Mindannyiunkat megdöbbentett és a francia nemzet mögött állunk. Elmész egy stadionba vagy egy színházba és te vagy a célpont. A terroristák célja, hogy rettegésben éljünk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tudjuk hogy mik az erősségeink : az hogy ki tudunk könnyedén kapni . A masik nagy mondat az elmult 5 merkozesen nem kaptunk ki ezzel csak azt akarja sugalni mindeggy h 1-0 vagy 5-o – ra kapunk ki ne kuldjék el a kis padrol .Es mi előtt azt mondja valaki hogy miféle szurkolo vagyok én csak azt irom ami igz es nincs saját játékunk mert nincs megfelelő jatekos alomany !!! FORZA MILAN

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS