2022. november 30., szerda

Donnarumma új szerződést és fizetésemelést kap?

-

A legfrissebb hírek szerint Gianluigi Donnarumma hamarosan egy évvel hosszabbíthat és a fizetése több mint hatszorosára nőhet.

Donnarumma a közelmúltban remek teljesítménnyel robbant be a köztudatba és szemtelenül fiatalon, mindössze 16 évesen lett a Milan egyik legjobb játékosa az Atalanta elleni meccsen, amelyen számos bravúrt mutatott be.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan mindenképpen szeretné magához láncolni Donnarummát, akivel hosszú távon számol a klubvezetés.

Állítólag az olasz kapus hamarosan új szerződést kaphat, amely egy évvel tovább szól, mint a jelenlegi 2018-ig érvényes kontraktus. Emellett pedig a vezetőség fizetésemelést is kínál a játékosnak, aki a jelenlegi fizetésének több mint hatszorosát teheti zsebre az új szerződés aláírásával. Donnarumma jelen pillanatban 160 ezer eurót keres szezononként és az új kontraktus alapján a bére 1 millió euró lesz.

Továbbá Adriano Galliani és a hálóőr ügynöke, Mino Raiola egyezséget kötött, melynek értelmében 2017 februárjában – amikor is Donnarumma betölti a 18. életévét – egy öt éves szerződést fognak aláírni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Rontsuk meg az összes tinit! 😀 Minden csak a pénzről szól! Volt a srácnak 4 jó meccse és egyből 4Milliós szerződés! Vagy az 1M-et majd csak 2017 februártól kapja? Esetleg akkor a mostani megállapodás értelmében még tovább fog nőni (akár automatikusan) a “kiharcolt” fizu?

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS