2022. november 29., kedd

Montolivo három évvel hosszabbíthat

-

Riccardo Montolivo még karácsony előtt meghosszabbíthatja szerződését – álltja a Corriere dello Sport.

A 30 éves középpályás az utóbbi időben alapembernek számít a kezdőcsapatban és eddig 10 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban.

Montolivo szerződése a jövő nyáron jár le és a Corriere dello Sport szerint a piros-feketék hamarosan új, három évre szóló kontraktust kínálnak az olasz válogatott középpályásnak. A lap hozzáteszi, hogy a felek már mindenben megállapodtak és a szerződéshosszabbítást karácsony előtt fogják aláírni.

Montolivo mellett 2016 nyarán Christian Abbiatinak, Alexnek, Philippe Mexésnek, Cristian Zapatának, Alessio Cercinek és Antonio Nocerinónak jár le a szerződése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A listarol en Zapatanak kinalnek uj szerzodest, mert szerintem jobb vedo mint ahogy sokan gondoljak. Ha nem fogadja el akkor helyette Mexes johetne szoba.

  Es max Cercinek mert ebben a formacioban jol megy neki Mihaly keze alatt. De nem ragaszkodnek hozza ha van mas megoldas. A tobbi mehet (kapalni).

  • Egyetértek veled! Mondjuk Montolivo és Zapata esetében is a mennyi az annyi kérdés lehet döntő! 30 év még nem idős kor egy intelligens középpályás esetében, viszont 3 év soknak tűnik. Ha fizetés csökken akkor persze nagyon is megérheti. Én Cercit nem marasztalnám. Nem látom mi a jó benne!? Gyors?
   Amikor volt terület tavaly is jól mentünk 4-3-3-ban ráadásul Honda szinte mindig a csapat egyik legjobbja volt Menez-el. Ennyi lehetőség után góljai, gólpasszai voltak. Amúgy is is eredményesebb, mint Cerci aki mellett azt hiszem egy nagy 0 áll.
   De Hondát sem marasztalnám, főleg mert én jó játékosnak tartom.
   Hihetetlen számomra ahol tart kedvenc csapatom csapatjáték terén. Egy Atalata 10x pontosabb és tudatosabb játékot játszik, full gagyi játékoskerettel.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS