2022. december 07., szerda

Adam Maher érkezhet januárban a PSV-től

-

A Milan januárban szeretné szerződtetni a holland élvonalban szereplő PSV középpályását, Adam Mahert.

A 22 éves támadó-középpályás felkeltette a Milan érdeklődését. Maher a jelenlegi szezonban 8 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 gólt szerzett, valamint 2 gólpasszt is kiosztott. Szerződése 2018-ig érvényes a holland együttessel.

A Mediaset beszámolói szerint a Milan vezetősége a téli átigazolási időszakban Adam Maherrel erősítené meg a csapat középpályáját. Állítólag a PSV 15 millió eurót kér a holland középpályásért. Úgy tűnik, hogy a vezetőség számára nyilvánvalóvá vált a középpálya megerősítésének szükségessége. Maher mellett a piros-feketék Roberto Soriano (Sampdoria) és Axel Witsel (Zenit) iránt is érdeklődnek – állítja a Mediaset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jelenleg a PSV egyik leggyengébb teljesítményét hozza egy jóval gyengébb bajnokságba.
  Testfelépítése nem túlzottan az olasz ligába való, de nem is ez a lényeg. Jelenleg a középszer alján van.. tehetséges, de ez kevés.

  Volt egy Saponara-nk, aki klasszisokkal jobb gyakorlatilag bárkinél).
  Keressük Vázquezt aki a második legjobb a ligában szerintem és tényleg remek mutatókkal rendelkezik.

  Én a középpályát ha hollandiából akarnám erősíteni, akkor Sinisa földijét Gudeljt szerezném meg! Messze jobb mint Maher.

  Idehaza meg Vivianit ajánlom mindenki figyelmébe. Amíg játszott 23 éves létére a legtöbbet szerelte a ligában, passzai nagyon jók, sok kulcspassz és nagyon jó szabadrúgáslövő! Tavaly a B ligában megmutatta…

 2. Seedorf,Pirlo,Gattuso mind 180 cm alattiak és gondolom nem kell bemutatni őket! Götze szintén 180cm alatt mozgatta a Dortmundot! Messi alig látszik ki a földből,ellenben teli van egy vagon aranylabdával,,ja persze elnyomják,de gondolom ezt vele nem közölték! 🙂 Ne butáskodjunk már, amennyi hátránya van az alacsony termetnek annyi előnye is! Lassan már majd az sem kell aki rózsaszín cipőben játszik! Egy tkp-nál nem a magasság adja a különbséget! Persze egy középhátvéd NE legyen 160cm! Viszatérve erre a Maher gyerekre,ha nincs rá szükség nem a magassága miatt nincs,hanem a tudása miatt! Gőzőm sincs,hogy játszik a gyerek,mert nem követem figyelemmel,ellenben mikor a Psv-vel játszottuk a Bl-selejtezőt,ha jól emlékszem nem mozgott rosszul! Persze az csak két meccs volt pár évvel ezelőtt! Másik,hogy a jelenlegi középpályánk szintje nem túl magas! 🙂 Szerintem nyugodtan jöhetne mind a három jelölt, egy Poli,Honda,Mauri csere nem lenne ellenemre 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS