2022. november 29., kedd

Mihajlovic: Megérdemelten nyertünk, boldog vagyok

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője boldogan és elégedetten nyilatkozott az újságíróknak a Lazio elleni 3-1-es siker után.

MIHAJLOVIC: “Kár, hogy gólt kaptunk, de a játékosok nagyon jól teljesítettek. Egységesek voltunk és mindig gyorsan lezártuk a területeket az ellenfél előtt. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Megérdemelten nyertünk és csak azt tudom mondani, hogy boldog vagyok. Alex? Szerencsére a tesztek eredményei jók és nincsenek problémák. Elővigyázatosságból a kórházban maradt, de nincs semmi baj.” – mondta Mihajlovic a meccs után.

“A srácok jók voltak és szeretnék köszönetet mondani nekik ezért a teljesítményért. Nem tudom, hogy tekinthetjük-e ezt a mérkőzést fordulópontnak. Zsinórban a harmadik alkalommal győztünk és egyre jobb helyen állunk a tabellán. A formációváltás bejött, hiszen sok góhelyzetet alakítottunk ki és védekezésben kevésbé szenvedtünk. Nem véletlen, hogy az új felállással 4 meccsen 10 pontot szereztünk. Úgy gondolom, hogy a helyes úton vagyunk és így kell folytatnunk. Bacca? 30 millió euróba került, de ő egy fontos játékos. Nagylelkű és igazán sokat besegít a védekezésben. Amikor ott van előtte a lehetőség, egyből betalál, kivéve ha rabonával próbálkozik. Niang? Szerettem volna becserélni, de a sérülések miatt nem tudtam. Donnarumma? Nagyon jól játszik és jelen pillanatban jobb formában van, mint Diego López.”

Érdekesség, hogy a mérkőzésen Mihajlovic fia volt az egyik labdaszedő. “Dusan Milan szurkoló volt, de most a Laziónak drukkol. Mondtam neki, ha megszereznénk a vezetést, akkor lassuljon le. Nyilván viccelek.”

MEXÉS: “A gólom mellett a legfontosabb, hogy Alex jól van. Nagy lelkesedéssel játszottunk. Nagyon büszke vagyok a csapattársaimra.”

DE SCIGLIO: “Nagyon boldog vagyok, mert mindennél jobban akartunk nyerni. Szívvel harcoltunk, akár csak az előző két mérkőzésen. Sikerült gyorsan lezárni a területeket olyan játékosok előtt, mint Candreva vagy éppen Felipe Anderson. A győzelem önbizalmat ad és nyugodtabb légkört teremt a csapatnál.”

ANTONELLI: “Ez egy nagy győzelem volt és sikerült megszakítani a veretlenségüket hazai pályán. Nem vagyok hosszú ideje a Milannál, de nagyon sokáig szeretnék itt maradni. Most a következő meccsre fogunk összpontosítani. Nehéz összecsapás vár ránk az Atalanta ellen. Minden egyes nap keményen dolgozunk az edzéseken és az eredmény látható.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS