2022. december 07., szerda

A Milan is vinné a Palermo olasz válogatott játékosát

-

Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke elmondta, a Milan mellett az Inter és a Chelsea is érdeklődik Franco Vázquez iránt.

Az olasz játékos az előző szezonban remek párost alkotott Paulo Dybalával a Palermóban. Vázquez 37 bajnoki mérkőzésen 10 gólt és 11 gólpasszt szerzett, a remek teljesítményére pedig már a nyáron felfigyelt a Milan.

Akkor azonban a Palermo határozottan elutasított minden megkeresést. A sziciliai együttes elnöke szerint jelenleg Vázquez a legjobb támadó-középpályás a Serie A-ban.

“Jelen pillanatban Vázquez a legjobb trequartista Olaszországban. Ő egy olyan játékos, aki iránt nagy a kereslet. Ha továbbra is így fog teljesíteni, akkor úgy gondolom, hogy ez lesz az utolsó szezonja a Palermóban. A Milan, az Inter és a Chelsea is szeretné őt megszerezni a közelgő téli átigazolási időszakban, de egyik csapathoz sem fog igazolni januárban.” – mondta Zamparini.

A 26 éves játékos a jelenlegi szezonban 10 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett, továbbá 3 gólpasszt is kiosztott. Vázquez szerződése 2019 nyaráig szól és a mértékadó transfermarkt a piaci értékét 9,5 millió euróra becsüli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS