2022. december 07., szerda

Amelia: Seedorf menesztése hatalmas hiba volt

-

Marco Amelia, a Milan korábbi kapusa beszélt a pár évvel ezelőtti öltözői hangulatról és elmondta, egyszer összeverekedett Daniele Bonerával.

A 33 éves kapus 2010 és 2014 között erősítette a Milant és összesen 41 mérkőzésen lépett pályára a csapatban.

“A Casa Milan megnyitója után El Shaarawyval és Abbiatival megálltam autogramokat osztogatni a rajongóknak, míg a többiek felszálltak a buszra. Több mint 400-an vettek részt a rendezvényen. Akkoriban nem volt túl eredményes a csapat, ezért úgy gondoltam, hogy legalább néhány aláírás kiosztásával meg kell tisztelnünk az embereket. A sajtóreferens arra kért, hogy szóljak néhány játékosnak. Próbáltam meggyőzni őket, hogy adjanak autogramokat, de nem sikerült. A visszaúton a buszon hallottam, ahogy Bonera ostoba megjegyzéseket suttogott, ami nagyon feldühített. Futottam felé, de a csapattársak szétválasztottak minket, mielőtt megütöttem volna. Ami rosszabb, hogy azonnal kiszivárgott az eset és az olasz sajtó másnap erről cikkezett. Az öltözőben vakondok voltak.” – mondta Amelia.

“Ezt követően nem volt több problémám Bonerával. Seedorf? A menesztése egy hatalmas hiba volt. Ő fegyelmet és rendet hozott a Milan öltözőjébe. Távozni akartam, de ő meggyőzött és végül maradtam. Allegri? Soha nem beszélt velem és nem volt jó a kapcsolatunk.” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS