2022. november 30., szerda

Mihajlovic kétmeccses ultimátumot kapott?

-

Sajtóértesülések szerint a klub tulajdonosának, Silvio Berlusconinak elege van a csapat rossz szerepléséből.

A Milanra két hazai meccs vár, vasárnap a Sassuolo, szerdán a Chievo ellen, és állítólag ha a csapat nem nyeri meg mindkettőt, Sinisa Mihajlovic vezetőedző távozik az együttes éléről. A klub korábbi játékosa, Roberto Donadoni már jelezte, elgondolkozna az ajánlaton, ha megkeresnék.

A Sky szerint Berlusconi szombaton meglátogatja a játékosokat Milanellóban és megtekinti a csapat edzését. Várhatólag egyeztetni fog a játékosokkal és Mihajloviccal is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem Mihállyal van a gond,hanem azzal,hogy a keretünk háromnegyede ócska ,középszerű játékosokból áll.
  Ráadásul Donadonival semmivel sem lennénk előrébb,akkor már inkább Montella.
  Rajtunk fog a világ röhögni,mi leszünk a futball történelem egyetlen csapata,amelynek egyszerre 4!!!!!!! edzője lesz…
  Berlunak kellene már innen elhúznia a francba!

 2. Szerintem ezzel egyáltalán nincs gond. Utóbbi edzők között Mihály volt a legszimpatikusabb, egészen az Udinese meccsig látható fejlődés és jó játék volt. Azóta teljesen nulla. Nincs mire várni! November lesz. Ha Karácsonyig várnak akkor még egy szezon megy a levesbe. Azt meg ne írja senki,hogy 13. helyre jó ez a keret, mert aki így gondolja szerintem keressen más sportot amit nézhet. A kezdő 11-ben 10 mezőnyjátékosból 5 új szerzemény. Komoly pénzekért jöttek olyan játékosok akik húzó emberek voltak csapataikban és nemzetközi szinten is elismertek. Bacca, Adriano, Bertolacci, Kucka, Romagnoli. Fél évvel korábban jött Antonelli. Akárkit eladunk, kölcsönadunk vagy csak elengedjük a válogatottba az szinte már-már klasszis teljesítményt nyújt. Nálunk meg nincs 4-5 passz egymás után. Egy serdülős csapat is meg tudja csinálni ezeket az alap formációs játékokat labdakihozás, középpályás labda járatás…stb. A klasszis játékosok pont akkor kellenének amikor 1-1 csellel, ütempasszal meg kell bontani az ellenfelet. Szerintem nálunk csak ez megy. Csakhogy el sem jutunk odáig, ha meg Bonaventura, Honda vagy épp Bacca vagy Balotelli le is vett 2-3 játékost, akkor sincs hova passzolni, mert a társak elbújnak. Ez igenis edző gond! Tegyen rendet a fejekben, vagy dobjon ki mindenkit, engem nem érdekel! Bárkit hozunk, ugyan ezt csinálja pár héten belül. Nagyon kiegyensúlyozott idén az Olasz bajnokság, rengeteg körbeverés… Ezért nagyon kellenek a pontok nyerhető meccseken. Hozzáteszem a Sassoulo 5. a bajnokságban….
  Sajnálom, tudom hogy baromság de én a munkában hiszek. Sztárokkal teletűzdelt csapatokat láttunk már szétesni. Szerintem igenis minőségi keret áll rendelkezésre amivel MINIMUM TOP 5-ben kell lenni! Nagy betűkkel!!
  A vezető az edzőn kéri számon az eredmény ahogy az edző a játékoson!

  • Halleluja!! Végre valaki kimondta/leírta amit én is gondolok. Ez a keret nem mérhető össze nyilván a mai foci topcsapataival de az tuti, hogy ez a keret nem a 13. helyre való… Magyarul nem állítom, hogy versenybe kellene legyünk mondjuk egy Barcával a bl-ben (ha ott lennénk) de azért nem is kellene rettegnünk egy atalanta vagy egy genoa elleni meccs előtt. A kerettel vannak bajok, na de kérem, ennél gyengébb nevekből álló csapatoktól kapunk ki. Nekem az atletico madrid a tökéletes példa arra, hogy egy jó edző mire képes… szerintem ha ott nem diego lenne az edző, ezzel a kerettel nem értek volna el olyan sikereket az elmúlt években mint amiket elértek, ráadásul a barca meg a real mellett/előtt… én is bíztam mihályban de nem úgy néz ki, hogy megérdemelte…

 3. Experteureka még sehol a “takarodj Berlu” tartalmú hozzászólásával? 🙂

  Két megjegyzés. Egyrészt jó ötlet az ultimátum. Én bízom Mihajlovicban, de az egy dolog, hogy nekem szimpatikus-e vagy sem, kellenek az eredmények. Ha az edzőnk van Basten vagy Baresi lenne, és ilyen teljesítményt nyújtana az általuk irányított Milan, őket is kirúgnám.

  Másodszor. Azért van abban valami komikus, hogy Berlusconinak elege van a csapat eredménytelenségéből… Mert ha ezt a Bayern vagy a Barca prominense mondja egy csomó sikeres idény után, arra azt mondom, hogy oké. De Berlusconi 5 éve asszisztál ehhez a szarhoz! Fél éve arra sem képes, hogy aláírasson egy szerződést Taechaubollal… Egyelőre azt intézze el. Idehoz tehetségtelen és/vagy rutintalan edzőket, és csodálkozik… Donadoni?? Ő aztán “remek” választás lenne. Az olasz válogatottal már megbukott, a Parmával szintén. Most a Milan lesz a soros?

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS