2022. november 30., szerda

Emanuelson megérkezett, egy ideig a Milannal edz

-

A várakozásoknak megfelelően Kevin-Prince Boateng mellett egy másik korábbi játékosunk, Urby Emanuelson is a csapattal fog edzeni a következő hónapokban.

Két héttel ezelőtt merült fel az a pletyka, miszerint Emanuelson az erőnléti állapotának megtartása érdekében egy ideig Milanellóban fog edzeni, akár csak Kevin-Prince Boateng. A ghánai középpályás egyébként október 1-jén csatlakozott a kerethez és a Monza elleni edzőmeccsen egy félidőnyi játéklehetőséget kapott.

A MilanChannel beszámolói szerint a Milan elfogadta a holland játékos kérését és zöld utat adott. Emanuelson csütörtökön már Milanellóban tartózkodott és a csapattól külön edzett. A holland balhátvéd jelenleg klub nélkül van, így szabadon igazolható.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A holland balhátvéd talán csak kapus nem volt még nálunk, de egyetlen poszton sem vált be igazán.
    Ha nem lett volna korábban egy Serginhonk, akire Urby nagyon hasonlít a felépítését és stílusát illetően, akkor valószínűleg mi sem erőltetjük annyira.
    Taktikailag annyira fegyelmezetlen volt, hogy kb. két meccsenként összehozott egy tizenegyest, ahogy visszafutva elgázolt egy csatárt.
    Egyeseknek tényleg nem telik még kondi-bérletre sem, vagy mi akarunk még mindig úgy scudettot nyerni, hogy “padra” igazolunk középszerű, senkinek sem kellő játékosokat?

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS