2022. november 29., kedd

Mihajlovic: A győzelemért meg kell küzdeni a pályán

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője megtartotta sajtótájékoztatóját a Napoli elleni meccs előtt.

“Nagyon tisztelem a Napoli edzőjét, Maurizio Sarrit. Jól teljesít és egyre jobb lesz. Az ellenfél egy nagyon szervezett csapat és nekik van az egyik legjobb támadósoruk Európában. Azonban vannak gyengeségeik is, amelyeket ki kell használnunk. Egy nagy meccset várok, két győzelemre hajtó csapattal.” – mondta Mihajlovic a MilanChannelnek.

“A győzelemért meg kell küzdeni a pályán. Ha nem játszunk hasonló harci szellemben, mint az ellenfelünk, akkor nem jutunk előre. Vannak bizonyos mérkőzések, amelyek megváltoztathatják a szezont és a vasárnapi ilyen lehet. A Napoli jó formában van és remélem, hogy Gonzalo Higuaín jelenléte extra motivációt fog jelenteni a védelmünknek. Az edzéseken a támadáson és a védekezésen is dolgoztunk. Luiz Adrianótól és Baccától többet várok. Eddig is jók voltak, de többre van szükség. Poli? Amikor csereként pályára lép, akkor mindig a legjobbját nyújtja és ez az egyik erőssége.”

“Szeretném megragadni a lehetőséget és köszönetet mondani a Napoli elnökének, Aurelio De Laurentiisnek, aki korábban engem akart edzőnek a Napolinál. A Napoli egy nagy klub és köszönöm nekik a bizalmat.és a tiszteletet, amit felém mutattak.”

“Boateng? Megérkezett Milanellóba és majd meglátjuk hogyan fog edzeni és teljesíteni. Januárban fogunk dönteni róla. Berlusconi? Mindig is jó volt vele a kapcsolatom. Örültem, hogy részt vehettem a születésnapján a hét elején. Tartozom nekik és mindig igyekszem rendezni a tartozásaimat. Remélem, hogy a szezon végén képes leszek visszafizetni a bizalmukat.”

MONTOLIVO: “Egy nehéz mérkőzésre számítunk vasárnap a Napoli ellen, de hiszünk a képességeinkben. Csalódottak vagyunk a Genoa elleni vereség miatt, azonban a labdarúgásban tovább kell lépni. Egy győzelem megszerzése lenne a legjobb módja annak, hogy elfeledjük a múltheti vereséget és reméljük, hogy vasárnap sikerülni fog.”

DE JONG: “Sokat beszélgettünk a héten és tisztában vagyunk azzal, hogy vasárnap kemény meccs vár ránk. Jobb teljesítményt kell nyújtanunk, mint legutóbb a Genoa elleni meccsen. Tudjuk, hogy mit kell tennünk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. a győzelemért hajtással két probléma lehet:az egyik,ami sajnos elég valószínű,hogy ember hátrányba kerülünk,a rangadók fele mindig ezen megy el nálunk másfél éve.
    a másik a védelem.ez a ds-ely-zapata-calabria négyes nagyon gyengének tűnik.ds-t reméem nem kell ragoznom,ely az első tétmeccsén kiállítatta magát,és amikor beállt a genoa ellen akkor sem volt valami minőségi.zapatánál már tapasztaltuk,hogy hogyan reagál a nyomsára,vagy rúg egy öngült,vagy kiállítatt valakit.calabria az egyeteln értelmes köztük,vele meg az a probléma,hogy nincs tapasztalata a rangadókhoz még.
    húzós lesz de:
    FORZA MILAN

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS